Kysymys:
iPhone 4 -pyörätelineen suositukset
Scott Cowan
2010-09-06 18:37:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voiko kukaan suositella hyvää pyörätelineä iPhone 4: lle?

Vanhoista malleista näyttää olevan paljon arvosteluja.

Päivitys: Asennan tämän a Trek 1.5 Triple, Bontrager SSR VR -palkit.

Päivitys: Olen kuullut kauhutarinoita puhelimista, jotka tulevat ulos kiinnikkeistä, joten sen turvallinen pitäminen olisi hyvä, vedeneristys on plus yhtä hyvin.

"Hyvä" on hyvin subjektiivista. Voitko kaventaa tätä? Esimerkiksi: Pitääkö kiinnikkeen olla melko tärinänkestävä vai eikö tämä ole tekijä sen tyyppisessä ratsastuksessa, jota teet? Minkälaiseen [palkkiin] (http://bicycles.stackexchange.com/questions/244/terminology-index/322#322) aiot asentaa?
@Duncan: Olen eri mieltä siitä, että se on hyvä yhteisöwiki; viime kädessä kysyjä aikoo valita * yhden * kiinnityksen (tai ei mitään).
Jos suljemme tämän kysymyksen, eikö meidän pitäisi sulkea [myös tätä toista] (http://bicycles.stackexchange.com/q/2301/8)? (Kysymys on suunnilleen sama, mutta Android-puhelimesta.)
@Neil Eikö tärinä ole aina tekijä? Esimerkiksi ratsastan jalkakäytävällä, mutta siellä on silti satunnaisia ​​potinreikiä, tai pyöräteitä ei ole aina yhtä tasaisesti / saumattomasti kuin teitä; satoi tänä iltana, joten en edes nähnyt isoa kuoppaa, johon osuin (se oli vedenalainen).
Tämä kysymys näyttää olevan kysely, joka saa paljon mielipiteitä tuotteista. Kukaan haluaa siivota tämän niin, että se näyttää vähemmän arvokkaalta? Täältä on vaikea nähdä mitään todella hyödyllistä. Parasta, jos kysymykset koskevat enemmän etsimisestä kuin tietyistä tuotesuosituksista. Erityiset suositukset voivat olla ongelmallisia, koska kaikkia tuotteita ei ole saatavana kaikilla alueilla ja tuotteet vaihtuvat usein. Katso myös: [Kysymyksiä ja vastauksia on vaikea, mennään ostoksille!] (Http://blog.stackoverflow.com/2010/11/qa-is-hard-lets-go-shopping/).
Mielestäni tämä kysymys on selvästi kysely ja se on suljettava. Parempi kysymys olisi ollut kysyä, kuinka älypuhelin on kiinnitettävä ja mitä ominaisuuksia kiinnikkeessä on etsittävä. Mutta luulen, että vastausten lukumäärän myötä on aivan liian myöhäistä muokata tätä sellaiseksi.
Viisitoista vastused:
#1
+5
Charles
2011-01-21 09:26:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Biologic tekee nyt iPhone 4 -kohtaisen kiinnityksen. Minulla on 3 versiota, jossa käytän iPhone 4: tä. Se on melko kunnollinen, mutta näyttää siltä, ​​että he ovat tehneet hyviä parannuksia.

enter image description here

Tämä on mahtava.
Käytän yhtä näistä iPhone 4: n kanssa, eikä minulla ole koskaan ollut ongelmia. Jopa kohtuullisessa sateessa se on täydellinen
Voitteko selittää, miksi se on niin hyvä kiinnitys? Mitkä sen ominaisuudet ovat niin mahtavia?
#2
+4
Kevin
2010-09-07 01:19:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sain tämän: http://www.meritline.com/gps-cellphone-holder-for-bicycle---p-30668.aspx

Itse yksi halvimmista saatavilla olevista. Se sopii säädettäviin ohjaustankokokoihin, joten en tiedä aluetta. Puhelimen kahvat ovat vaahtomuovipohjaisia ​​ja saat erittäin mukavan istuvuuden, ja se napsahtaa nopeasti ulos. Minulla ei ole koskaan ollut ongelmaa siitä, että se ponnahtaa esiin, se ei edes näyttänyt siltä kuin se olisi. Tämän sanottuani käytin tätä lähinnä kaupunkipyöräilyyn ja satunnaisesti kuoppaiseen sorateeseen. Jos aiot lähteä pomppimaan tällä vuorella, saat vastauksen joltakin, joka on jo tehnyt sen!

Se tuntuu 'halpalta &-muovilta', mutta se on palvellut minua yli vuoden ja selviytyi jäämästä pyörän ulkopuolelle huonolla säällä (kiinnike, ei puhelin).

Voi, eikä se ole vedenpitävä. Ziplock-laukku tekisi todennäköisesti temppun siihen ...

#3
+2
Duncan McGregor
2010-12-15 04:05:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen juuri tilannut yhden näistä kustannuspektrin toisesta päästä

http://www.wahoofitness.com/Fisica/Wahoo-Fitness-Fisica-Fitness-Sensor -Case.asp

Temppu on toimia ANT + -anturina, jotta puhelimesi voi napata antureista HR: n, nopeuden, poljinnopeuden ja virran.

Ilmoitan, kun se on toimitettu ja olen kokeillut sitä.

OK, se saapui, ja se on todella hyvä. Melko suuri, mutta sopii joko palkeille tai varrelle sekä pysty- tai vaakasuuntaan. Näyttää erittäin kestävältä ja todennäköisesti vedenpitävältä. He lupaavat lisäakun, mutta sillä välin voit ladata sen mini-usb-portin kautta.

ANT + toimii erittäin hyvin, vaikka ironista kyllä, en ole löytänyt tykkäämääni pyörätietokoneohjelmaa se vielä.

Ahah - MapMyRide tukee nyt Fiscia-anturia. Se on kaikki melko hyvää ... ellet halua käyttää GPS: ää yli noin 5 tuntia.
Minulla on tämän ei-ANT + -versio (koska 4S tukee Bluetooth Smartia, sitä ei enää tarvita) ja pidän sitä täysin riittävänä. Lisäakku on nyt saatavilla. Ainoa asia, jonka olen huomannut, on se, että nastat on kytketty niin, että ääni menee ulos "telakointiliittimestä", joka on juuri kytketty mikro-USB-liittimeen; joten ainoa tapa saada ääni ulos on Bluetooth tai kuulokeliitäntä. Tämä voi olla suunnittelua, koska en voi kuvitella, että paljon ääntä siirrettäisiin kaiuttimien kautta suljetussa kotelossa.
#4
+2
nickdos
2012-02-05 13:40:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka tämä kysymys on yli vuoden vanha, ajattelin jakaa uuden iPhone-kiinnikkeen, jonka olen juuri törmännyt. Sitä kutsutaan nelilukoksi ja siinä on kiinnitysjärjestelmä, joka on hyvin samanlainen kuin Garmin ja Bryton GPS -tietokoneet (käyttää varteen kiinnitettävää neljänneskierrosta).

: //www.quadlockcase.com/

Minulla ei ole sellaista (eikä minulla ole mitään yhteyttä yrityksen kanssa), ja he lähettävät yksiköitä vasta maaliskuun lopulla. Ainoa arvosteluni, joka minulla on, se ei suojaa iPhonea säältä. He sanovat kuitenkin kehittävänsä säänkestävän version kotelosta, joka julkaistaan ​​myöhemmin tänä vuonna.

enter image description here

#5
+2
Wez
2012-02-05 19:40:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarranauha ja kumi ovat erittäin hyviä tällaisessa sovelluksessa. Käytän yhtä näistä tarranauhoilla varustetuista kumilohkoista kiinnittääksesi LED-linssini MTB: hen, se pitää todella tiukasti ja jos asetat sen oikein, ravistelu on vähäistä. Eräänä päivänä päätin nähdä, miten se toimisi iPhonellani, jotta voisin katsella / kuulla endomondoa, joka antoi minulle kierrosaikani.

Ilmeinen rajoitus on; puhelimen etuosassa on hihna, joka rajoittaa näkymääsi ja mitä painikkeita voit painaa. Plus-puoli on, että se on melko halpa ratkaisu (yleensä noin 5 puntaa tai vähemmän - ebay-hakutulokset), ja pienillä muutoksilla en näe mitään syytä, miksi et voinut kiinnittää iPhone-koteloa takana olevalla rakolla, jotta puhelimesi voi istua.

Oikealla oleva hihna on aseen taskulampun kiinnike, voit nähdä, että kumilohkon käyrät ovat samaan suuntaan asetettua, sitä voidaan käyttää laitteen kiinnittämiseen vaakasuoraan tai varren päälle.

velcro and rubber strap

#6
+1
Jeshizaemon
2010-12-02 06:39:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen henkilökohtaisesti haastamassa tätä: Biologic Bike Mount

Mutta halpa väliaikainen ratkaisuni oli ruuvata joitain reikiä napsautuskotelooni, asentaa siihen joitain L-liitoksia ja sitten vain asenna se kamerani kiinnikkeeseen. Mutta se tarttuu niin korkealle, että voisin nähdä sen vain murenevan, jos aioin takuita. Kadonnut polkupyörän valo tällä tavalla ... vihaisi menettää iPhonen tällä tavalla.

#7
+1
Duncan McGregor
2010-12-03 01:49:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näin tämän http://store.apple.com/fi/product/H0807ZM/A Apple Storessa eilen. En ostanut sitä, mutta pelasin sen kanssa. Sen mukana tuli iPhone 4 -lisäosa, se näytti ainakin suihkulta kestävältä ja tukevalta. Asennettaisiin varteen tai tankoihin, siinä on kuulokkeiden läpivienti, kameran ikkuna ja kosketusnäyttö toimii.

Luulen, että jos irrotat suojus, saatat jopa sovittaa puhelimen akkukoteloon ja saada GPS: n käyttämiseksi yli pari tuntia.

Ainoa haittapuoli oli, että valosensori on peitetty, joten automaattinen kirkkaus muuttuu alaspäin.

Valitettavasti linkkisi on kuollut. Voisitko löytää kuvan ja sen linjassa? Tällä tavoin verkkomuutokset eivät tuhoa linkkejä.
Arvostan ahkeruuttasi, mutta en ole vakuuttunut siitä, että yritän löytää nyt kuva 5 vuotta sitten tuotetusta tuotteesta, jonka tuotanto on lopetettu, vastaamaan kysymykseen, joka on ollut vanhentunut 3 vuotta, minun aikani arvoinen; -!
#8
+1
Glenn Gervais
2012-01-17 21:26:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun täytyy ehdottaa vain yksinkertaista ziplock-tyyppistä laukkua, laittaa sinulle puhelin, vetää se ylös ja laittaa se jersey-taskuusi, jotta et häiritse. Se on vedenpitävä ja aloitan jopa Strava-pyöräsovelluksen tallentaakseni matkan. Ei hätää siitä, että se irtoaa irti pyörästä tai kastuu. Voit saada myös laatikon näitä melko halpoja! Saan enemmän kuin muutaman matkan per laukku.

iPhone in a Ziploc

Valitettavasti et voi asentaa muovipussia.
Semanttisesti olet oikeassa. Asennan kaivoksen jersey-taskuuni. Sen voisi asentaa ohjaustankokoriin (http://store.trekbikes.com/jump.jsp?itemID=1459&itemType=PRODUCT&path=1%2C2%2C15%2C411%2C477&iProductID=1459&bShopOnline=1). Joku on luultavasti vetoketjulla sitonut iPhonen ziploc-laukkuun myös ohjaustankoonsa. Mielestäni ziploc-laukku on toteuttamiskelpoinen vaihtoehto iPhonen kuljettamiseen polkupyörällä.
Annan tälle +1. Tein iPhone-kiinnikkeen modifioidusta heijastimesta ja tein sen vedenpitäväksi ziplock-pussilla. Toimi 10 kertaa paremmin kuin kiinnitin, josta maksoin 50 dollaria.
#9
  0
T0TTE
2011-03-04 21:55:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla ei ole itse sellaista, mutta etsin älypuhelimen kiinnikettä navigoidakseni / siirtyäksesi geokätköilyyn, ja löysin tämän: http://bikereviews.com/2010/12/topeak- 2011-iphone-dry-bag /

enter image description here

#10
  0
user1207
2011-03-09 22:00:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on kaksi näistä - yksi iPhone 4: lle ja toinen Galaxy S: lle (sopii vain).

http://www.buybits.com/product/8642.aspx

Ei ole koskaan ollut ongelmia molempien kanssa. On kätevää pystyä poistamaan ja kävelemään sen kanssa kastumatta.

#11
  0
802bikeguy.com
2012-01-19 00:49:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Anna minun heittää pois RamMounts.com hyvänä vaihtoehtona. Olen käyttänyt yhtä heidän monilaitteisista kiinnikkeistään ja olen erittäin onnellinen. He tekevät joitain i4-erityisiä juttuja.

#12
  0
joelmdev
2012-02-06 00:27:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En voi kertoa, minkä hankkia, mutta voin kertoa, mistä yrityksestä minulla on ollut kokemusta ja josta aion ohjata pois.

iPhone 3G / 3GS: n Biologic Bike Mount oli kauhea tuote, ja sen käynnistäminen oli kallista. Se oli rakennettu halvalla, ohjaustangon kiinnitys ja kotelon sulkeminen eivät herättäneet luottamusta, muovinäyttö oli vaikea nähdä läpi ja teki puhelimen kosketusvasteesta täplikkään, kotipainiketta oli vaikea painaa ja kotelossa oli kumitiiviste, jota ei ollut integroitu koteloon ja putosi pois aina, kun se avattiin. Ilman tiivistettä kotelo oli arvoton.


Ei mikään yllätys, että lopulta tiiviste putosi ulos eikä sitä nähty enää koskaan. Yhtiön asiakaspalveluosasto oli hyödytön, kertoi minulle toistuvasti, että voisin ostaa tiivisteen erikseen. Jos se oli totta, kukaan ei kantanut sitä.

Se oli hieno tapa tuhlata 60 taalaa.

Nyt heillä on kotelo iPhone 4: lle ja ehkä se on parantunut, mutta aikaisemman kokemukseni perusteella heidän tuotteistani en ostanut uudestaan.

#13
  0
Joe Golton
2012-02-11 04:01:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viime kuukausien aikana olen käyttänyt:

Arkon-polkupyörätelineä iPhonelle

Olen siitä erittäin tyytyväinen seuraavat syyt:

  • Edullinen (noin 13 dollaria)
  • Erittäin tukeva kova muovi kiinnittyy tankoon
  • Suunniteltu sopimaan eri ohjaustangon leveyksiin (kiristä ruuvit )
  • Pystyy katsomaan puhelinta missä tahansa kulmassa Ball and Socket -suunnittelun ansiosta.
  • Kaksiosainen muotoilu tarkoittaa, että voin käyttää uudelleen vanhojen Arkon-kiinnikkeiden kahvaosaa. nuppi, jossa on iPhone-kappale, vedä se ulos, kiinnitä toiseen pyörään ja kiristä nuppi. Haittapuoli on kuitenkin se, että kahdella kappaleella ei ole lukitusmekanismia. Onnettomuudessa (tai ehkä vaikka törmäätkin ikävään kuoppaan), kaksi kappaletta voivat hajota, mikä saa iPhonen lentämään yhdessä kiinnitetyn kappaleen kanssa.
  • iPhone-osa on erityisesti suunniteltu sopii iPhone 4: een tai 4s: ään, joten se on mukava istuvuus ja helppo asentaa ja poistaa

Tästä huolimatta - et voi käyttää tätä mallia, jos ohjaustankosi on kokonaan kaareva. Tarvitset vähintään 1,25 tuuman ohjaustangon osan, joka on suora.

Olen käyttänyt tätä GPS: ssä (Runkeeper), vilkaisten ilmoituksiin ja joskus puheluihin. Vilkkaat tiet ovat liian meluisia puheluille, mutta hiljaisilla esikaupunkien teillä minulla ei ole ongelmaa kaiutinpuhelimessa.

Varmista, että hankit jotain erityistä iPhone 4/4 -laitteille, kuten tämä malli.

(Arkon valmistaa myös yleiskiinnikkeitä tai kiinnikkeitä, jotka toimivat monissa malleissa, mutta malli, joka minulla oli sellainen Blackberryni varten pari vuotta sitten, vaati hienosäätöä toimiakseen kunnolla - asensin ylimääräisen pyöräilykypärän pehmusteen, jotta se olisi tiukempi)

#14
-1
Omar Kooheji
2012-02-11 16:51:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sain tämän viimeisimmistä lisäosista, se on täydellinen tarpeitteni mukaan ja vesitiivis.

http://www.amazon.co.uk/ULTIMATEADDONS-Bicycle-Motorbike-Resistant-iPhone/ dp / B004BAVJLO

#15
-2
Papuass
2011-02-08 01:25:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla ei ole kokemusta tästä, mutta tämä tuli esiin Urban Velossa. He väittävät sopivan täydellisesti samankokoisiin laitteisiin iPhone 4: lle: http://urbanvelo.org/minoura-ih-100-smart-phone-holder/Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...