Kysymys:
Kuinka tiukka ketjuni tulisi olla?
gabe.
2010-08-26 06:05:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Laitoin pyörääni äskettäin uudet renkaat ja poistin ja vaihdoin pyörät. Näyttää siltä, ​​että ketjussani on nyt löysämpi kuin ennen, ja jos polkan taaksepäin ollessani päävaihteiden pienemmässä hampaassa, ketju hieroo deraillieuria. Onko tämä normaalia? Miksi ketjuni on löysempi nyt, kun se oli aiemmin, jos pyörät ovat samat? Mitä olen tehnyt ongelman korjaamiseksi?

Kolme vastused:
#1
+5
Dustin Ingram
2010-08-27 01:17:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dérailleurs-ohjelmia ei ole pelkästään vaihdetta vaihdettaessa, vaan myös ketjun jännityksen lisäämiseksi. Jos huomaat ketjun löysyyden eikä mikään muu ole muuttunut tai korvattu, ketjun löysyys johtuu siitä, että dérailleur on menettänyt tämän kyvyn.

Tämä voi johtua muutamista syistä:

  • Dérailleur on menettänyt osan "joustavuudesta". Tämä voi tapahtua pitkiä aikoja, mutta voi myös viitata vaurioihin, mutta on vähemmän todennäköistä.
  • Dérailleur on vaihtanut asemia. Jotkut dérailleurs-pultit pulttavat suoraan kehykseen, mutta jotkut eivät, vaan sijoitetaan sen sijaan pudotusaukkoon. Jos sinulla on tämän tyyppinen dérailleur ja olet äskettäin poistanut pyörät, on mahdollista, että dérailleur on 'liukastunut' pudotuksessa.
Näyttää siltä, ​​että näin tapahtui, kiitos. Vaihtaja vaihtui, kun palautin pyörän.
#2
+1
jdv-Jan de Vaan
2010-08-26 23:10:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voi olla, että deraillieur on siirtynyt eteen. Voi olla, että koko yksikkö on kiertynyt kiinnityskohdan ympärillä tai että sillä on muita säätöruuveja, joihin vahingossa kosketit. Katso, miten se istuu nyt, ennen kuin aloitat twiddlingin.

#3
+1
Amos
2010-08-27 01:58:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihtajan pienet kiekkopyörät voivat tarttua myös estämään sen asianmukaista toimintaa. Jos onnekas, sinun on voitava poistaa ne ja lisätä ne tarvittaessa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...