Kysymys:
Mitkä ovat tärkeitä esineitä ensiapupakkaukselle?
Dustin Ingram
2010-08-27 08:07:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun ajetaan pitkiä matkoja joko yksin tai ihmisryhmien kanssa, on tietysti välttämätöntä kantaa ensiapupakkaus törmäyksen tai muun loukkaantumisen sattuessa. Mitkä ovat tärkeimmät pakattavat tavarat, ottaen kuitenkin huomioon paino tai tila? Mitkä tuotteet voidaan sisällyttää 'matkakokoon' ja mitkä tuotteet ovat 'täysikokoisia'? Mitkä tavarat tulisi ehdottomasti jättää kotiin?

Ulkokeskeinen ensiapukurssi on paljon tärkeämpi kuin mitä tahansa kantamaasi, eikä se painaa mitään ....
Seitsemän vastused:
#1
+14
Goodbye Stack Exchange
2010-08-27 08:33:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tuon tarpeeksi pukeutumiseen pieniin leikkauksiin ja verenvuodon pysäyttämiseen, ainakin kunnes 911 pääsee luokseni. Jos ratsastat alueilla, joihin hätäpalvelut eivät ehkä pääse, tai jos sinulla on erityisiä lääketieteellisiä ongelmia, jotka tarvitsevat erikoistarvikkeita, tällainen pakkaus ei riitä.

 • Muutaman erikokoiset siteet / siteet
 • sideharso - yleensä pieni rulla
 • teippi - pieni rulla, tarpeeksi teipattavaksi nyljetty polvi ja hieman enemmän
 • Pieni putki antibakteerista geeliä (kuten neosporiinia)
  Katso alla GaryW: n kommentti, neste voi olla (tai ei) sopivampi
 • Advil - Minulla on yleensä tämä käsipalkissaan joka tapauksessa
 • Alkoholipyyhkeet - yksi tai kaksi erikseen käärittyä

Muita asioita Harkitse ovat napsautettavat lämpöpakkaukset, polvisuoja ja jotain, mitä laittaa bugien puremiin tai myrkylliseen murattiin metsässä ajamiseen. Jos olet allerginen mehiläisten pistelyille, saatat tuoda jotain siihen.

Lisäisin myös: matkapuhelin ja rahaa
En ole varma geelistä, koska IMO: n geeli saattaa estää parantumista / naarmuuntumista. Se voi olla hyödyllinen tunkeutumiselle, kun leikkausta ei puhdistettu, se on osittain parantunut / suljettu ja saanut tartunnan ihon alle. Neste voi olla parempi kuin geeli ensiapuun (ja jos tarkoitat todella 'ensiapua', sinun ei tarvitse huolehtia bakteereista: lääkärit voivat huolehtia siitä, ensiapu on enemmän ensimmäisten minuuttien / tuntien elämisestä ennen lääkärit saapuvat, joten verenvuodon, hengityksen, sokin hallinta); mutta neste voi olla paksumpi / painavampi kuin voideputki. Geeli voi olla mukava kivun lievittämiseen, pinnallisiin palovammoihin ja naarmuihin.
@ChrisW - Niin huomautettu, ovat päivittäneet vastaukseni.
#2
+6
Marc Charbonneau
2011-02-26 23:33:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tuon jo mainittujen lisäksi pienen pullon "nestemäistä tukiainetta". Se on hyvä pienille leikkauksille, ja siteillä se auttaa suurempia leikkauksia parantumaan nopeammin.

Kyllä, nämä jutut ovat hämmästyttäviä. Jotkut avuliaat saksalaiset turistit korjaivat minut tähän huonon kiertue-onnettomuuden jälkeen. Annoin haavojen parantua, mutta silti riittävän joustava, jotta voisin jatkaa ratsastusta.
#3
+4
user652
2011-02-23 02:28:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

... se riippuu aktiivisuudestasi. Pitkät matkat voivat tarkoittaa niin monia asioita, kuten satunnaisia ​​kiertomatkoja, pelastusoperaatioita tai haastavaa urheilua. Käytän tavallisia ensiapupakkauksia ja sekoitan niihin joidenkin reseptilääkkeiden, kuten stressiä lievittävien hormonien, ja välttämättömien vitamiinien, kuten putkessa olevan B12-vitamiinin, kanssa.

Matkan koko

Pienin ensiapupakkaus on pieni astia, johon mahtuu päälinkki ja joitain erittäin hyödyllisiä lääkkeitä, joita on vaikea huomata (aina mukana). Voit kiinnittää sen mihin tahansa vaatteisiin tai laukkuihin: pieniin, huomaamattomiin ja helposti kannettaviin. Kortisoni ja allergiatavarat. Saat kontit täältä ja täältä. Käytän myös punaista pakettia siteillä, saksilla ja ylimääräisellä B12-vitamiiniputkella parantamaan kipeää ihoa, en voi korostaa tarpeeksi viimeisen asian merkitystä varsinkin jos olet mies ratsastaja.

enter image description here

Täysi koko

Sitten taas pitkän matkan ensiapupakettini on paljon suurempi. Epinefriini, lämpöhuopa, elvytyskasvot, haavakompressori, muovikäsineet, kipua lievittävä geeli, -. Jotkut ylimääräiset tavarat ovat pieni sahaketju, magnesiumin sytytin, hyttysverkko ja ylimääräinen heijastinliivi. Kuva sisältää joitain ensiapupakettejani. Samassa kuvassa on itse asiassa kolme sarjaa. Sinistä tarvitsen harvoin. Punainen on jotain, jota kannan hyvin usein, tavaraa alareunassa. Yläosat on tarkoitettu erittäin vakaville onnettomuuksille, oikeastaan ​​alareunassa olevan keltaisen, epinefriinin, pitäisi olla siellä. Muut vastaukset kattavat enimmäkseen punaisen ensiapupakkaukseni. Käytän muita sarjoja muiden urheilutoimintojeni yhteydessä, jotka koskevat enimmäkseen vettä ja retkeilyä.

enter image description here

Varoitus mainituista reseptilääkkeistä

Älä käytä mainittuja reseptilääkkeitä, ellei sinua kehoteta tekemään niin, etenkin epinefriini ja kortisoni. Heillä on sivuvaikutuksia, joten sinun on tiedettävä, miten niitä käytetään. Halusin käsitellä niitä täällä, koska toivon, ettet tule pettymään erittäin kalliisti markkinoiduilla lumelääkkeillä, kuten "käärmetabletit", joissa vaikuttava aine on kortisoni, mutta yleensä hyvin pienenä määränä reseptilääkkeinä.

Hormonit toimivat eri tavalla. Adrenaliini, joka tunnetaan myös nimellä adrenaliini, kestää lyhyen aikaa, onneksi kortisoni kestää paljon kauemmin. Ensimmäisen vaikutus on nopea ja lyhytaikainen, kun taas viimeinen vaikutus on hidas ja pitkäikäinen.

miksi alamäki tästä?
Odotan, koska puhut reseptilääkkeistä. Joissakin maissa on loukkaus omistaa ilman lisenssiä tai reseptiä.
Katson, että sahaketju on tarkoitettu kenttämutaatioihin?
@mcgyver5: ei tietenkään, sarjat ovat enemmän verenvuodon pysäyttämistä, paniikin alentamista ja pitävät vain lämpimänä pelastukseen asti. Tykkään kantaa ylimääräisiä selviytymisketjusahoja hieman kevyillä ylimääräisillä taskulampuilla, sain sen DX: ltä [täältä] (http://www.dealextreme.com/p/wilderness-survival-steel-wire-cable-saw-62cm-length- 37145? R = 36798618). Et voi olla liikaa moottorisahoja, ne eivät painaa mitään, mutta niitä voidaan käyttää moniin asioihin, kuten jäähän ja puuhun. Voit säätää ne jousisahoiksi. Oikealle selviytymisketjulle etsin Naton hyväksymiä versioita, vaikka haluan testata halpoja vaihtoehtoja ajoittain.
#4
+4
ChrisW
2011-02-27 00:52:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Matkapuhelin, mahdollisesti sellainen, joka on erityisesti mukautettu käyttötarkoitukseen:

 • Sammutettu suurimmaksi osaksi aikaa (jotta sen akku ei loppu)
 • Siksi se on varavara (ei tavallinen matkapuhelimesi, jota käytät ja loppuu)
 • Ehkä pay-as-you-go -tilauksella (koska kuukausittainen maksu ei ole ei kannata, jos et käytä sitä; tai hätänumerot / 911-puhelut saattavat toimia (sinun kannattaa kysyä), vaikka liittymä olisi kulunut)
 • Ehkä epätavallisen yksinkertainen ja kestävä (selviytyä onnettomuuksista) tai suojattu / pehmustettu (esim. ensiapupakkauksen kovan kuoren sisällä)
Tämä oli arvaus: teorioin; ei perustu käytännön kokemukseen.
Useimmissa maissa et tarvitse edes SIM-korttia soittaaksesi hätäpalveluihin, joten mikä tahansa vanha puhelin toimii. Vaikka maissa, joissa matkapuhelinten vastaanotto on heikkoa syrjäisillä alueilla, et välttämättä saa mitään saamalla (ei) puhelinta ilman vastaanottoa.
-1: Matkapuhelin ei ole ensiapu, sen (monissa paikoissa epäluotettava) tapa kutsua apua.
#5
+4
Russ
2011-03-05 18:40:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Korvan teipillä ja sideharsoilla pienen ässisidoksen ja muutaman sideharsoalustan. Pystyt hoitamaan samoja vammoja kuin tekisit teipillä ja sideharsoilla, mutta lisäetuna ässäsidoksesta, jota käytetään tukena. Jos haaksirikkoutat ja tukkeudut ranteeseesi tai sinulla on polvi, joka alkaa toimia ässä siteellä, voit jatkaa ratsastusta. Minulla on Betadine geelipohjaisen antibiootin sijasta, se auttaa sideharsoa pysymään paikallaan ja voi tehdä siitä syvemmälle leikkaukseen. Heitän myös muutaman kiinnitystapin, jotka sopivat hyvin vaihteiden korjaamiseen ja sirujen kaivamiseen.

#6
+2
ʍǝɥʇɐɯ
2011-05-22 21:12:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluat todennäköisesti ottaa paljon tavaraa, jos kiertelet Angolasta Burkino Fasoon Kamerunin kautta koko joukon ihmisiä 'opasoppaana', mutta tässä on suositeltu luetteloni soolokierroksille ensimmäisessä maailman maat:

 1. veitsiterä suljetussa pussissa.
 2. riittää teippi, jonka tuumaksi riittää, tuuman laaja valikoima.
 3. pieni siivouspussi pyyhkeet ('Handy Andies').
 4. Vesi.
 5. Aspiriinitabletit.
 6. Matkapuhelin, raha- ja maksukortti.
 7. Fleece takki.
 8. T-paita.
 9. Kynäveitsi pinseteillä.

Skalpelliterä on tarkoitettu sora-ihottuman siistimiseen, teippi sidokseen. itsesi kanssa. Pidän molempia näitä esineitä ohjaustangon laukun etutaskussa, jotta niitä olisi helppo käyttää. Joskus hiukan hiukan, jos katson 'lihaa', ja on hyödyllistä pystyä korjaamaan vauriot nopeasti tarvitsematta tarkastella sitä kauemmin kuin tarvitaan.

Kaikki muut tavarat ovat kuitenkin varastossa. Lämmin vaatetus, toisin sanoen fleecetakki, on tärkeä silloin, kun vartalo ei tee hyvää työtä pitääkseen itsensä lämpimänä. Vara-T-paitaa voidaan käyttää suuremman mittakaavan siteeseen yhdessä teipin kanssa. Vesi on tietysti hyödyllistä itsesi puhdistamiseen, samoin kuin puhdistusliinat.

Aspiriinilla on vaikutusta veressä ja kuinka nopeasti se hyytyy, jotkut ihmiset saattavat haluta ottaa toisen päänsärkyä lievittävän lääkkeen, esim. parasetamoli. Minulla ei ole paljon päänsärkyä, mutta kannan pari aspiriinitablettia lompakossa tapani vuoksi.

Kynäveitsi on '' kaksikäyttötuote '' yleiseen retkeilyyn, mutta pinsetit ovat kuitenkin olleet käteviä monta kertaa, joten siitä mainitaan.

Onneksi olen kärsinyt vain lihahaavoista kiertueella (ja maastopyöräilyssä). Minun ei ole vielä käytetty kirurgista leikkausveitsen terää, mutta se painaa melkein mitään, joten se kantaa. Vain nauha on todellinen välttämättömyys, joka on osoittautunut arvokkaaksi kentällä.

Katson, että muut täällä mainitsevat urheiluvammojen kannattimen, en ole koskaan tarvinnut tällaista tuotetta koskaan pyörällä tai sen ulkopuolella.

Ensimmäisellä kiertueellani kuljin paljon tavaraa, jonka muut ajattelivat minun ottavan, ja ostin riskinvastaiseen ajatteluun paremman turvallisuuden kuin pahoillani. Kolme päivää sisään ja pudotin pois paljon asioita, jotka eivät olleet tarpeellisia, ja 'norsun kokoiset' siteet ja muut typerät gubbins joutuivat menemään. Ensisijaisten tarvikkeiden kohdalla päädyttiin realistisiin perusteisiin - teippiä itseni korjaamiseen ja steriili skalpelliterä sora-ihottumaongelmien yhteydessä.

#7
  0
Joe Phillips
2011-04-01 02:09:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rannetuki (Joko ACE-side tai jokin niistä tarranauhakiinnityksistä, joissa on kova esine; sellainen, jota käytät rullaimessa)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...