Kysymys:
Kuinka tehdä vaimoni pyörästä kevyempi? Onko se kustannusten arvoinen?
milesmeow
2010-08-26 09:08:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Perimme Huffy Stone Mountain 26 "-maastopyörän. Asumme kävelykadun 3. kerroksessa. Hänen on melko vaikea kuljettaa polkupyörää ylös ja alas portaita. Siinä on jousitettu haarukka. Muu Pyörän osat näyttävät normaalilta. Kun otan pyörän, se näyttää olevan edessä raskas. En ole varma kuinka paljon pyörä on nyt arvoinen ... ehkä 50 dollaria taalaa ehkä hieman enemmän? Kannattaako yrittää säätää sen keventämiseksi vai pitäisikö minun vain vaihtaa tämä?

teräsrungot ovat erittäin painavia!
üks vastaus:
#1
+9
Goodbye Stack Exchange
2010-08-26 09:35:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikea sanoa tietämättä enemmän pyörästä, mutta vaihdan sen parempaan pyörään; Huffyllä on edustaja matalaluokkaisille, säiliömäisille pyörille. Kuvauksen mukaan sinun on vaihdettava runko ja etuhaarukka nähdäksesi merkittävät painosäästöt.

Alumiinirungolla varustettua, kuten hybridipyörää, on todennäköisesti helpompi kuljettaa portaita pitkin, vaikka alumiini antaa sinulle kovemman matkan.

Jousitetut haarukat ovat painavia, etenkin matalimmilla polkupyörillä. Jousitus on yleensä järkevää maastossa ajamiselle. Jos vaimosi ajaa enimmäkseen jalkakäytävällä, voit saada pyörän ilman minkäänlaista jousitusta.

Paljon hyvää järkeä vastauksessasi. Kiitos paljon!
Vaimoni aloitti Raleigh-risteilijällä, jonka hän tuskin pystyi nostamaan päänsä yli ripustamaan sen seinälle. Ostimme hänelle [Specialized Dolce Sport] (http://www.specialized.com/zz/en/bc/SBCBkModel.jsp?arc=2010&spid=45717&menuItemId=0), ja hän voi heittää sen käytännössä ilmassa paljon kevyempi. Olimme molemmat hämmästyneitä siitä, kuinka paljon helpompaa on liikkua, ja hänellä on paljon helpompaa aikaa ratsastaa (vähemmän painoa = nopeammin ja paljon enemmän kestävyyttä). Se oli hyvin kustannusten arvoinen.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...