Kysymys:
Mihin aikaan vuodesta voin ostaa polkupyörän parhaaseen hintaan?
M. Converse
2010-08-26 05:01:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko kuukausi, jolloin uusia malleja ilmestyy ja jälleenmyyjät alentavat varastoja kuten autojen kanssa? Nousevatko hinnat keväällä ja laskevatko ne talvella?

(Uteliaisuuden vuoksi, miksi tämä kierre ei ole kohdannut samaa kohtaloa kuin [paras pyörä laihdutuslangalle] (http://bicycles.stackexchange.com/questions/7499/what-might-be-the-best -pyöräily-valinnat henkilölle, joka etsii painonsa laskemista)?)
@DanielRHicks,, että toinen kysymys on yhdeksän kysymystä yhdessä, mutta tämä kysymys on hyödyllinen ja vastattava. Mikä voi olla vastenmielistä tämän kanssa?
Seitsemän vastused:
#1
+23
Paul Vernaza
2010-08-26 05:19:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luultavasti et ole etsimäsi, mutta ... jos asut lähellä yliopiston kampusta ja olet valmis ostamaan käytettyjä, toukokuun loppu saattaa olla hyvä aika tarkistaa Craigslist.

Tai tarkistaa kampuksen dumpsters.
Ja kilpailukauden loppu. Saat joitain ratsastajia, jotka ovat sponsoroineet polkupyöriä vuosittain ja myyvät viimeisimmät halvat.
#2
+22
Mahomedalid
2010-09-08 22:21:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lifehackerin mukaan tammikuun tai helmikuun lopussa:

alt text

http://lifehacker.com/5440376/the-best-times-to- osta-mitä tahansa-ympäri vuoden

why?

Polkupyörät ja ulkovarusteet "Jos haluat uusinta tavaraa, on aika etsiä Helmikuu ja maaliskuu, jolloin kauden mallit ilmestyvät. Kaupat alkavat korvata syksyn ja talven tavarat kevät- ja kesämalleilla, ja tämä pätee useimpiin ulkovarusteisiin kengistä polkupyöriin, vaellusvarusteisiin ja kaikkeen ", kertoo vanhempi toimittaja Dennis Lewon Jotkut yritykset lähettävät erityisiä lomaesineitä, jotka laskeutuvat alennusosaan kauden jälkeen. "Yleensä suurin osa uusista tuotteista tulee myymälöihin helmikuussa", Lewon sanoo. "Tammikuu on hyvä vanhojen mallien etsimiseen perinteisellä lomien jälkeisellä ostoksella."

Lisäisin, että jos et halua uusinta tavaraa, on myös paras aika. Nämä kaverit haluavat päästä eroon vanhemmista malleista, jotta heillä olisi uusia tavaroita kaikkialla. Sen pitäisi olla melko helppoa neuvotella erinomaisia ​​tarjouksia tänä vuoden aikana.
Viime vuosien mallit ovat ehdottomasti hyvä aika saada kaupat. Totta puhuen, jos kysyt paikallisesta pyöräkaupasta, he todennäköisesti kertovat sinulle, milloin ostaa. Olettaen, että he ovat joka tapauksessa mukavia ihmisiä, minulla oli paikallinen polkupyörä selittää paljon taloutta heidän näkökulmastaan, jotta voisin hyödyntää heitä. Tietysti se tarkoitti sitä, että käytin paljon rahaa heidän kanssaan, vain tehokkaalla tavalla: D
Missä luulet tämän olevan voimassa? Tämä kuulostaa pohjoisen pallonpuoliskon vastaukselta.
Tässä päivitetty artikkeli vuodelle 2012: http://lifehacker.com/5872627/the-best-time-to-buy-anything-in-2012. Polkupyöräkuukaudet ovat muuttuneet tammikuuhun ja syyskuuhun.
#3
+6
LoganGoesPlaces
2010-08-26 08:19:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Missä olen NY: ssä, kaikilla jälleenmyyjillä on yleensä suuri myynti helmi-maaliskuussa, jotta tilaa uudelle osakkeelle. Ostin pyörän @ 30%: n alennuksella, mikä on melko suuri säästö.

Sama pätee Oregoniin. Polkupyörän oston huippukausi on kevät ja kesä; joten jälleenmyyjillä on yleensä myynti talvella, ennen uuden kauden varastojen saapumista.
#4
+2
ʍǝɥʇɐɯ
2011-05-21 01:11:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä riippuu asuinpaikastasi, mutta Isossa-Britanniassa pyöräilykausi on toukokuusta syyskuuhun. Nykyään Isossa-Britanniassa joulu on vähäpätöinen, ei myynnin ylellisyys, koska lapsipyöriä haluavat ihmiset käyvät erikoisliikkeissä ja saavat jotain halpaa.
Paljon kuin joulu tulee aikaisemmin ja aikaisemmin joka vuosi, niin on ensi vuoden mallipyörät. Seurauksena voi olla kaksi mallivuotta näyttelytilassa. Joskus mallivalikoimaa muutetaan (esim. Ridgeback) tai kaikki uudet (esim.Giant). Tweaked-mallivalikoimat eivät yleensä aiheuta myyntihinnan vanhoille malleille, kaikki uudet mallit voivat johtaa vanhojen myyntihintoihin.

Edellä esitetyn perusteella helmikuu on todennäköisesti paras kuukausi, ts. kun paikallinen pyöräliike haluaa eniten rahaa kassakoneessa kassavirran vuoksi.

Kysymys kuuluu, haluatko todella polkupyörän, jota kukaan muu ei halunnut, sitä, joka on jo nähnyt muutaman testiajon ja lyönyt sitä hieman? Se voi olla ostajan varokaa, mutta ehdottomasti kannattaa varoa. Ottaen kuitenkin huomioon, että uusi pyörä on toivottavasti ylpeytesi ja ilosi, harkitse uuden pyörän hankkimista erikokoisessasi niin, että se on todella uusi. Jos sinulla on mekaanikkotaitoja, yritä saada pyörä laatikkoon eikä koota. Jotkut kaupat antavat sinulle kohtuullisen alennuksen siitä, jos sinulla on kyky vakuuttaa heille, että voit asettaa sen itse. Tarkista laatikon sisältö, kun keräät sen, vie se kotiin ja pidä hauskaa pyörän asentamisesta täydellisesti ...

#5
+2
Dana the Sane
2012-01-04 00:47:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten muut ovat todenneet, se riippuu vuodenajasta, mutta myös haluamasi pyörätyypistä. Olen huomannut, että Etelä-Ontariossa (Kanada) uudet keskipitkän ja korkeamman polkupyörän mallit (esimerkiksi 800 dollaria CAD) voidaan alentaa syyskuuhun mennessä, ellei aikaisemmin. Suurilla pyöränvalmistajilla on taipumus ilmoittaa seuraavan vuoden mallinsa alkusyksystä, joten jälleenmyyjät saattavat olla halukkaita poistamaan vanhat varastot siinä vaiheessa.

Vuoden loppuun mennessä on myös enemmän yksimielisyyttä (valitettavasti nämä tiedot ovat yleensä ristiriitaisia) siitä, millä malleilla on laatu- tai rakennusongelmia (useammin kuin odotat). Puhu useille ratsastajille, joille luotat palautetta, mutta varokaa "innokkaita", jotka usein yrittävät pakottaa mielipiteitään ;-)

Muita aikoja etsiä tarjouksia ovat paikallisten pyöräilykierrosten aikana. Jälleenmyyjät ovat usein läsnä varastossa, jonka he haluavat myydä, ja saatat löytää paljon. Tässä tapauksessa, koska sinulla voi olla vain muutama tunti näyttelyssä ostoksesi tekemiseen, on erittäin tärkeää tehdä kaikki tutkimuksesi etukäteen . Ota selvää:

  • mitkä vähittäiskauppiaat käyvät, ja mitä voit tietää niistä?
  • Mitä tuotteita he myyvät?
  • sinulla on henkilökohtainen suhde jälleenmyyjään / ostanut heiltä aiemmin? Saatat pystyä neuvottelemaan paremmasta hinnasta toistuvan liiketoiminnan perusteella.
  • Tarjoaako jälleenmyyjä täyden takuun . Lisäksi, sijaitsevatko ne riittävän lähellä, jotta voit hyödyntää.
  • Mitkä maksutavat hyväksytään?
#6
+1
Johan Dahlin
2010-08-26 08:11:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tammikuu, Useimmat pyöräkaupat myyvät paljon polkupyöriä joulun aikana ja haluavat päästä eroon kaikista ylimääräisistä varastoista, kun loma on ohi. Tämä saattaa riippua alueestasi, jossa asut, koska jouluaika ei ehkä sovellu pyöräilyyn, joten pyöräkaupat eivät myy paljon polkupyöriä. Mutta se on ainakin totta hieman lämpimämmissä paikoissa.

#7
+1
Mitul
2016-11-01 12:28:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten aiemmissa vastauksissa osuvasti sanottiin, missä asut, budjettisi ja paikalliset tapasi / festivaalit ovat tärkeimmät tekijät, jotka vaikuttavat polkupyörän hintojen alenemiseen.

Länsi-Intiassa (sikäli kuin olen havainnut), vanhojen polkupyörämallien hinnat laskevat ennen tai jälkeen suurten festivaalien kuten Diwali. Tuona aikana se voi ylläpitää hieman huippuhinnoittelua. Hinnan on havaittu satunnaisesti laskevan joulukuusta tammikuuhun &in helmi-maaliskuussa, koska uusia tuotteita myydään myymälöissä.

Rehellisesti sanottuna kukaan ei voi vastata tähän paremmin kuin paikallinen kauppakaveri missä menet säännöllisesti.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...