Kysymys:
700 pyörää pyörässä, joka on valmistettu 27 "pyörille
sixtyfootersdude
2010-08-26 21:38:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostin juuri vanhemman maantiepyörän, jossa oli 27 "pyörät. Olen utelias, voinko kiinnittää siihen 700 pyörää (tyypillinen tien koko). Onko kukaan koskaan tehnyt tätä?

Tärkein syy Olen kiinnostunut tekemään niin, jotta minulla olisi enemmän renkaiden valintoja. Pidän korin sijainnista maantiepyörässäni, mutta koska asun maaseudulla, pyöräilen melko vähän sora- / lika- ja polkuilla.

Neljä vastused:
#1
+9
Dustin Ingram
2010-08-26 23:08:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, tämä on tehty ja tehdään usein juuri mainitsemastasi syystä: paljon suurempi rengasvalinta.

Yleisesti ottaen tärkeät näkökohdat, jotka sinun on tehtävä, johtuvat erosta 700c pyörä ja 27 "pyörä. Jos tarkastelemme tarkempaa mittausta kuin yhteinen nimikkeistö, helman istuimen halkaisija, ero on selvempi:

  • 700c pyörä: 622 mm BSD
  • 27 "pyörä: 630 mm BSD

Tämä tarkoittaa, että edellinen on halkaisijaltaan 8 mm pienempi kuin jälkimmäinen, ja kun asennat 700c pyörän polkupyörään, jossa on jarrut 27 ": n pyörän kohdistus on väärä 4 mm (huomattava määrä).

Riippuen minkä tyyppisistä ja minkä tyyppisistä jarruista sinulla on, et ehkä pysty sijoittamaan jarrupaloja oikein. Jos et voi, voit korvata ne jarruilla, jotka on suunniteltu pitemmälle ulottuviksi.

Sheldon Brownilla on myös hieno selitys tavoittavuudesta hieman alaspäin tällä sivulla: http://www.sheldonbrown.com/gloss_ra-e.html (etsi Reach-otsikko)
@jeffesp Hei Jeff, suosittelen katsomaan meta-osion "Vältä vain ostamaan uusi" tai "Tässä linkki" vastauksia ": http: //meta.bicycles.stackexchange.com/questions/28/ välttää vain ostamaan uusi-yksi-tai-täällä-linkki-vastauksia
#2
+6
M. Converse
2010-08-26 22:27:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, se voidaan tehdä, mutta sinun on todennäköisesti ostettava myös uudet jarrut, ellei sinun sopeudu 700 pyörään. Sinun on myös löydettävä 700 pyörää, joilla on oikea määrä takarattaita nykyiselle vaihteistojärjestelmällesi, tai valmistaudu päivittämään se.

Joten, se voi olla halpa vai kallista riippuen pyöräsi ja mitä vanteita löydät.

Halvempi tapa on kysyä LBS: ltä, voivatko he tilata renkaita vai vain ostaa renkaita verkkokaupoista. Valikoima on paljon suurempi seuraavissa paikoissa:

http://www.sheldonbrown.com/harris/tires/630.html

Valitse Katsokaa sitä ensimmäistä rengasta cross tera - jos lähdet maastoon, lopetat hieman, se olisi enemmän kuin XC-rengas. Muuten erittäin hyvä valinta on myös Schwalbe Marathon - ne on valmistettu myös 700 vanteelle ja ovat erittäin hyvät renkaat.

Mikä tahansa päätös, onnea sinulle.

#3
+3
42-17
2010-08-26 23:56:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Totta, jarrut voivat olla ongelma. Toinen kohtaamasi ongelma on keskittimien erilainen etäisyys. Yleensä voit levittää haarukan ja rungon sopivaksi. Lainaa noin 700-vuotiaita kaveriltasi tai käy LBS: lläsi testataksesi sopivan pyöräsarjan. Tiedät sen nopeasti hyvin nopeasti.

Totta, mutta tarvittaessa pyörän rakentaminen uusilla vanteilla ja jos vastaavia uusia napoja ei todellakaan ole käytettävissä, nykyisten napojen uudelleenkäyttö antaisi hänelle suuremman renkaan valinnan ja saman välin. Jos navat ovat kuluneet ja tarvitsevat vaihtamisen, hänellä on sama väliongelma, vaikka hän säilyttäisi vanhan vanteen koon.
#4
  0
ml4006
2014-03-07 21:57:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen juuri tekemässä tämän itse. Käytä vanhoja navia säästääksesi mielenterveyttäsi. Tähän voi kuulua pinnan vaihtaminen, koska ne eivät ole yhteensopivia uuden vanteen kanssa. Uusi etu- ja takajarru käyttää sinua noin 70 dollaria, jarrut tulisi vaihtaa, jos ne ovat Diacompe-tyyppisiä vuosikymmeniä 70- tai 80-luvuilta. Ne ovat nykyään liian heikkoja.Tecktro tekee loistavan kaksoisnivelmallin, joka on hieno korvaus.

Dia-Compe -vetojarrut voivat toimia hyvin uusien tai hyvin hoidettujen kaapeleiden ja uusien jarrupalojen kanssa. Sivuvoimat ovat kuitenkin usein heikompia ja vaikeasti keskitettävissä.
Joten aiot vaihtaa vanteet? Luulen, että OP puhui vain ennalta rakennettujen 700c-pyörien heittämisestä 27-tuumaiselle rungolleen.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...