Kysymys:
Kuinka voin kertoa mitkä maantiepyörän komponentit / ryhmät ovat parempia?
Joe Phillips
2010-08-26 01:56:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Shimanolla on vuosittain uusia malleja ryhmistä, mutta linjoilla on yleensä samat nimet. Tämän vuoksi on vaikea selvittää, mikä vuosi / versio tietyllä pyörällä on. Onko olemassa helppo tapa selvittää tämä ja myös selvittää, mitkä komponentit / ryhmät ovat muita parempia?

Esimerkiksi, jos minulla on Tiagra-vaihtajia vuodesta 2009, olisivatko ne parempia kuin Sora-vaihtajat vuodesta 2010 tielle pyörä?

"Parempi" on subjektiivinen termi. Voitteko osoittaa käyttötarkoituksen? (Antamasi esimerkki on hyvä askel kohti kysymyksen kaventamista.)
En todellakaan halua tietää, haistuvatko ne paremmin!
Se riippuu siitä, mitä etsit ajamiselta. Kestävyys? Helppokäyttöisyys? Paino?
üks vastaus:
#1
+13
M. Converse
2010-08-26 03:15:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tyypillisesti suurin osa heidän vuotuisesta R&D: stä käytetään heidän ylimmän rivinsä päälle, sitten he tiputtavat sen tekniikan seuraavalle alemmalle ryhmälle ja jatkavat tällä tavalla, joten tavallisesti tiagra on lähellä viimeisiä vuosia jne. Tärkeintä etsiä on nopeuksien määrä ryhmässä, paino ja lopputulos.

Uskon, että 2010 Sora (3400) -sarja on 9-vaihteinen, jossa vuoden 2009 tiagra on 9-vaihteinen - suurin ero on Soran peukalopainike ( 3400) verrattuna Tiagra (4500) sormen melaan, huomattava ero.

laatu menee 2200 < Sora < Tiagra < 105 < ultegra < dura Ace

Hyvä viesti! En koskaan tajunnut, että heillä oli niin monta riviä. Ajattelin aina, että 105 oli ruokaketjun pohja. Mukava tietää, että heillä on myös halvempia vaihtoehtoja, joita voin suositella budjettirajoitetuimmille ystävilleni!
Kuinka voit selvittää, mikä vuosi on? En usko, että se on leimattu tai mitään oikein?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...