Kysymys:
Kuinka valmistaa kehys uutta maalausta varten
Tadeusz A. Kadłubowski
2010-08-26 11:16:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan, että pyörän runko maalataan uudelleen.

Mitä minun pitäisi tehdä, ennen kuin annan sen maalaamolle? Kuinka he haluaisivat sen valmistavan?

Jos autokorikorjaamo. Voit yleensä säästää rahaa, jos käytät maalia, jonka he ovat sekoittaneet ja joita gongit käyttävät. He vain asettavat sen koppiin autolla.
Kaksi vastused:
#1
+19
Dustin Ingram
2010-08-26 21:14:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muutama vinkki:

  • Maalarit eivät tiedä mitään polkupyöristä. Jos maalaamo ei ole nimenomaan polkupyöränmaali, he voivat silti tarjota riisua polkupyörän komponentit puolestasi. Älä anna tämän tapahtua! Useimmat maalarit eivät tunne polkupyörämekaniikan hienovaraisuuksia, ja ne saattavat poistaa tai vahingoittaa joitain osia väärin, tai heillä ei ole tietoa tai työkaluja muiden poistamiseen. Olen esimerkiksi nähnyt, että kuulokemikrofonin puristetut kupit maalataan useammin kuin kerran.
  • Poista kaikki komponentit. Jos et halua tehdä tätä itse, pyöräkauppa voi tehdä sen oikein puolestasi.
  • Varmista, että maalarit ovat tietoisia siitä, mikä on naamioitava. Alueita, joissa on paljaita kierteitä, kuten alakiinnikettä, vesipullohäkkejä, telineitä, lokasuojia tai jarruja, ei saa maalata! Jos maali paksuu, et välttämättä pysty käyttämään näitä säikeitä napauttamatta niitä uudelleen.
  • Älä huoli kehyksen valmistelusta. Maalarit do osaavat tehdä. He tietävät oikeat menetelmät vanhan maalin poistamiseksi, kuten hiekkapuhallus.
  • Jos kehystäsi hiekkapuhalletaan, huolehdi vähän kehyksen valmistelusta. vahva> Selvitä, mistä laadukkaasta letkusta polkupyörän runko on valmistettu. Jos se on raskas ja paksu, älä huoli siitä. Kuitenkin, jos se on mukava, kevyt letku, kuten useimmat Reynolds-tuotemerkit, letkut ovat itse asiassa hyvin ohuita joissakin kohdissa, eikä niitä pitäisi karkeasti hiekkapuhalltaa! Jos 'hiekka' ei ole tarpeeksi hienoa, se voi horjuttaa tai heikentää kehystä vakavasti.
Etsin tehdä tätä. Pyöräni on todennäköisesti 20-vuotias, Giant Composite -kehys. Etkö ole varma, mitä "komposiitti" tarkoittaa, jos kyseessä ovat hiiliputket, joissa on alumiiniliitoksia. Mutta miten tämä vaikuttaisi strippaamiseen?
#2
+1
curtismchale
2010-08-26 20:04:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kysy heiltä. Irrota todennäköisesti kaikki kaapelit ja hanki se mahdollisimman puhtaaksi. He tekevät kelpoisesti hiekkapuhalluksen, mutta tarkista, että he haluavat sen jo paljaan.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...