Kysymys:
Mistä löydän paikalliset pyöräreitit?
futura
2010-08-26 03:44:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mistä ovat parhaat paikat löytää polkupyöräkarttoja paikallisista reiteistä ja poluista?

Paikkoja, joihin yleensä viittaan hakiessani, ovat:

 1. Useimmat paikalliset pyöräkaupat ( LBS: llä) on saatavana tai myytävänä paikallisia karttoja.
 2. Minkä tahansa LBS: n työntekijät ovat usein innokkaita ratsastajia, ja heillä on runsaasti tietoa paikallisesta alueesta ja poluista.
 3. Paikalliset reittiklubit ( tyypillisesti vapaaehtoiset, jotka auttavat ylläpitämään reittejä alueella) voivat olla resurssi, joka ohjaa sinut etsimään karttoja tai reittitietoja.
 4. Paikallisessa kauppakamarissasi tai Parks & Rec -tyyppisessä osastossasi on tyypillisesti paikallisen pyörän karttoja reittejä.
 5. Google Maps on äskettäin ottanut käyttöön mahdollisuuden etsiä reittiohjeet paikasta toiseen pyörällä. Tietyillä metroalueilla he ohjaavat sinut tunnettuja pyöräreittejä tai polkuja pitkin. Kun teet reittiohjeita, napsauta "Pyörä" -kuvaketta räätälöidaksesi sen nimenomaan polkupyörille.

Lisää rohkeasti lisää.

yritä etsiä läheltä missä olet ....
Google Maps ei sisällä pyöräilyvaihtoehtoa Isossa-Britanniassa.
Kaksitoista vastused:
#1
+15
M. Converse
2010-08-26 03:51:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää Google Mapsia ja napsauttaa polkupyörää nähdäksesi paikalliset pyöräilyreitit. (edelleen beetaversiossa, mutta silti erittäin hyvä.

ovat joitain suositumpia reitityssivustoja, olen varma, että niitä on enemmän, mutta sen pitäisi auttaa sinua aloittamaan :)

Myös (toimittaja on lisännyt)

Minulla on ollut joitain ongelmia Googlen polkupyöräreittien kanssa, jotka asettavat minut sopimattomille tieosuuksille (katkenneet päällystepalat), kun lähellä on, mutta vähemmän tunnettuja vaihtoehtoisia reittejä, joten * varoita tyhjennä *.
Google Maps antoi minulle reitin, joka sisälsi likapolun, mikä olisi okei, jos ajaisin maastopyörällä, mutta 700x32-mallini eivät pitäneet liasta ... Pysyin vain läänin teillä ...
#2
+7
MaoPU
2010-09-08 15:00:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

OpenCycleMap, joka perustuu OpenStreetMapiin, on toinen resurssi, jota voit harkita. Se käyttää Creative Commons Attribution-Share Alike -lisenssiä, minkä vuoksi monet mobiilisovellukset todella käyttävät OpenCycleMap-tietoja. Kuka tahansa voi rekisteröityä ja osallistua OpenCycleMapiin, joten siinä mielessä se on kuin Wikipedia, koska se on usein ajan tasalla. Pelkästään OpenCycleMapin tarkasteleminen on paljon helpompaa kuin esimerkiksi Google Map, koska pyöräilyreitit on merkitty selvästi.
www.skobbler.us on hyödyllinen sovellus älypuhelimessa. Se tarjoaa paitsi autoreittejä myös pyörä- ja jalankulkijoille. Mutta molemmat ovat pohjimmiltaan karttoja, ei niinkään ehdotuksia ajamisesta.

#3
+5
John Lam
2010-09-08 11:54:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siirry osoitteeseen http://connect.garmin.com ja napsauta Tutki-linkkiä. Kirjoita haluamasi alue ja näet pyöräilyreitit, joilla muut ovat ajaneet. Se on hieno tapa löytää uusia reittejä, ja jokaiselle näistä reiteistä on saatavilla erittäin yksityiskohtaisia ​​GPS-tietoja (ja korkeusprofiileja!).

Tässä on esimerkki reiteistä, jotka löysin lomalleni Seaside, OR aiemmin tänä vuonna.

alt text

#4
+4
user313
2010-09-08 22:43:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aja GPS: llä on nykyinen suosikkini ja paranee jatkuvasti.

Tässä ovat ominaisuudet:

 • piirtää reittejä kartalle ennen ratsastat, ja lataa sitten GPS-yksikkösi ajo-ohjeet
 • Katso korkeusprofiili piirräessäsi, jotta tiedät ajon vaikeuden ennen kuin lähdet ulos
 • Rekisteröintiä ei vaadita, GPS: ää ei vaadita

Alueellani on paljon käyttäjien antamia reittejä, mutta se ei välttämättä ole kaikkialla.

Reittien piirtäminen lataamista varten ei ole kovin hyvää, koska et voi käyttää sitä virtuaalisena kumppanina. Paljon parempi vaihtoehto tällaiselle on http://www.bikeroutetoaster.com. Voit asettaa muutamia parametreja, ja mielestäni sen laskettu virtuaalikumppanien ajoitus on erittäin hyvä lukuun ottamatta laskuja, joissa yleensä saavutat jonkin verran etua (joka on joka tapauksessa itseluottamuksen tehostaja)
@Robert - bikeroutetoaster näyttää melko siistiltä. Katsottuasi et ole varma mitä tarkoitat "virtuaalikumppanista". Täytyykö minun rekisteröityä sivustolle nähdäksesi kyseisen toiminnon? Lisäksi olen havainnut, että ridewithgps on varsin sopiva paikallisten pyöräreittien suunnitteluun.
virtuaalinen kumppani on Garmin-yksiköiden toiminto, joka näyttää sinulle, kuinka pärjäät * kumppaniin * verrattuna (kuinka paljon olet edessä / takana etäisyyden / ajan suhteen). Voit kilpailla aikaisempien tekemiesi toimintojen kanssa (kilpailla itseäsi vastaan) tai ladata muita ja kilpailla niitä vastaan. ** bikerouteoaster.com ** on erityisen hyvä luomaan omia * virtuaalikumppanien * toimintojasi kilpailemaan. Rekisteröintiä ei vaadita.
Parametreja on kaksi: keskinopeus ja kiipeilynopeus. Näiden kahden perusteella se laskee reittisi. Olet nopea asunnoissa ja se hidastaa jyrkkyyteen perustuvia nousuja. Siksi rakastan sitä.
#5
+2
Robert Koritnik
2011-03-23 14:08:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huomaa, että kukaan ei ole vielä maininnut http://www.bikeroutetoaster.com -sivustoa, jota käytän reitin luomiseen, ennen kuin lähden tuntemattomalle alueelle.

Hidastuminen jyrkkyyteen perustuva ylämäkeen laskeminen

Parasta siinä on, että voit asettaa muutamia parametreja (oletusarvot ovat melko hienoja edistyneelle virkistyskäytölle) ja se laskee ajoituksen näiden parametrien perusteella, jotka osoittautuvat varsin hyviksi. Sen jälkeen voit ladata sen GPS-laitteeseesi (esim. GARMIN EDGE 500) ja käyttää sitä virtuaalisena kumppanina.

Voit myös asettaa jälkipisteitä, jotta yksikkösi kertoo sinulle milloin ja mihin kääntyä ( voit tehdä sen helposti kartalla, koska näet tiet). Käytän GARMIN EDGE 500 -laitetta, jolla ei ole karttoja, joten nämä käännökset tuntemattomilla teillä ovat suuria. Voin keskittyä enemmän ajamiseen kuin tien löytämiseen tuntemattomilla kylätieillä.

Ainoa haittapuoli on, että se ei laske laskeutumista. Se käyttää tasaista nopeuttasi siihen, koska lasku on hankalaa. Joten voitat hieman virtuaalikumppanisi laskeutuessa. Mutta ellei mitään muuta, se on mukava luottamuksen tehostaja sinulle.

Joten käytän:

 1. http://connect.garmin.com tietojen lataaminen
 2. http://www.ridewithgps.com osioiden analyysin parantamiseksi
 3. http://www.bikeroutetoaster.com erinomaisia ​​reittiä edeltäviä reititysominaisuuksia varten

Jos joku tietää vaihtoehdon bikeroutetoaster.com-sivustolle, olisin kiinnostunut kuulemaan siitä.

#6
+1
curtismchale
2010-08-26 03:49:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Runkeeper.com-sivustolla voi olla joitain reittejä, mutta alueellani löydän vain ne, jotka olen lisännyt.

http://www.mapmyride.com/ on toinen hyvä resurssi. Ne ovat niitä, joita käytän.

#7
+1
D'Arcy Norman
2010-09-08 20:01:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joissakin kaupungeissa on myös Google Maps -kerros pyöräreittejä varten. Kun rei'itetään lähde- ja kohdeosoitetta, siinä on pieni pyöräkuvake, jos se on käytettävissä. Et ole kokeillut sitä, joten älä aio, kuinka tarkka se on, mutta se saattaa olla laukauksen arvoinen.

#8
+1
Angelo
2011-09-05 17:48:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Strava.com ja mapmyride.com ovat erityisen hyviä reittien etsimiseen. He luokittelevat myös nousut (# 5: stä hevosiin) asiakirjoina kerskumisoikeuksista. Molemmilla on älypuhelinsovelluksia. Mapmyridellä on hiukan parempi käyttöliittymä (IMO), mutta stravalla on enemmän käyttäjiä / ratsastuksia (ainakin minua kiinnostavilla alueilla).

Yksi mielenkiintoinen asia, jonka voit tehdä stravalla kikattaessa, on tarkistaa mitä ammattilaiset tekevät matkoillaan: näin!

Bikely oli aiemmin paras, mutta heillä on ongelmia käyttöajan ja viiveen kanssa (palvelin on gigatavuina).

#9
+1
GvS
2011-09-28 20:23:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Belgiassa ja Alankomaissa on "Fietsroutenetwerk" (polkupyörän reittiverkko). Tämä sopii erinomaisesti tienmatkojen suunnitteluun. Lyhyet ja pidemmät.

Säästettyjen ja hyvien pyöräteiden ohella on yksinkertaisia ​​numeromerkkejä, jotka osoittavat verkon seuraavaan solmuun. Solmuissa on merkkejä yhdistetyistä solmuista.

Signs

Ajatuksena on, että suunnittelet oman reittisi, mutta sinun on tiedettävä solmujen numerot. On verkkosivustoja ja suunnitelmia, jotka voivat auttaa sinua suunnittelussa ( Esimerkki).

Kotona teet luettelon seurattavista solmuista, kuten (14 - 15 - 16 - 14 ), ja voit yksinkertaisesti seurata merkkejä.

Solmut eivät ole yhteydessä lyhyimpään reittiin, mutta mukaviin ja turvallisiin pyöräreitteihin.

Dokumentoituja ja yhdistettyjä reittejä on yli 20 000 km.

Lisäksi on olemassa monenlaisia ​​kylttejä ja melko monta, joita ei ole merkitty. Paras veto löytää yksi niistä tai yksi, joka käytti solmuverkkoa sen postista etsimällä -fietsroute- ja maa- tai pyöräretki ja maa.
#10
  0
Mr. Palomar
2010-09-11 00:20:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen mielelläni Everytrailista. Löydät karttoja melkein mistä tahansa toiminnasta, ei vain pyöräilystä, vaikka juuri siihen käytän sitä ensisijaisesti. Siellä on myös iPhone- ja Android-sovelluksia, jotka toimivat todella hyvin. He vain lisäsivät kyvyn etsiä polkuja nykyisen sijaintisi perusteella (ainakin Android-versiossa), suodatettavissa toiminnan mukaan (maantiepyöräily, maastopyöräily jne.). Olen löytänyt joukon uusia paikkoja tarkistaa tällä tavalla.

#11
  0
Amos
2010-09-11 04:18:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Transport Direct -sovelluksessa on reittisuunnittelija, joka sisältää pyöräilyreitit ja jolla on hienoja vaihtoehtoja (erityisesti valinta hiljaisimman, nopeimman ja virkistysreitin välillä).

CycleGM on verkkosivustollaan tiedot kaikista pyörätieistä ja liikennevapaista reiteistä Suur-Manchesterin kautta, mutta online-kartta ei ole kovin käyttäjäystävällinen.

#12
  0
Narcís Calvet
2011-03-23 16:34:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän enimmäkseen Wikilocia. Voit etsiä reittejä eri aktiviteeteille, visualisoida ne Google Mapsissa, avata ne Google Earthissa ja ladata ne GPS: ään.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...