Kysymys:
Ratsastuksen korjaussarja
mfg
2010-08-27 17:21:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska suurin osa ratsastuksestani rajoittuu kaupungin sisäiseen työmatkalle (bussireiteillä) tai pyöräteille, en ole oikeastaan ​​kohdannut kovaa tarvetta korjaussarjaan ajon aikana. Tarkoitan kolmen tunnin matkan aloittamista pian (yhteen suuntaan ja sitten kaksi päivää myöhemmin) ja haluaisin ajatuksen siitä, mitä pakata hätäkorjauksiin ajon aikana.

Koska minulla on mukanasi retkeilyvarusteita, odotan, että minulla olisi vain pieni määrä, joka mahtuu selälleni. Kahden tunnin matkalle jääminen ei kuitenkaan kuulosta hauskalta, ja asuntojen ja katkenneen ketjun (?) Lisäksi en ole varma mihin muuhun valmistautua tai mitä tuoda.

Mitä hätätilanteita pitäisi Valmistaudun? Onko korjaussarjoja jo koottu (minulla on vanha Ross-maantiepyörä)? Ja minkä kokoisen pakkauksen tarvitsen todennäköisesti?

Voisiko joku lisätä "repair-kit" -tagiksi? Se on todella mitä minun on suunniteltava ja minulla on epämääräinen käsitys siitä.
Vaihdettu vaihdelaatikko laitteisiin sekaannusten välttämiseksi.
Seitsemän vastused:
#1
+14
William Gross
2010-08-27 18:54:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on mitä minä tavallisesti tuon:

 • varaputki
 • rengasvivut (putken vaihtamiseen)
 • pumppu (tai CO2-täyttölaite)
 • 4, 5 ja 6 mm kuusiokoloavaimet (satulan tai istuimen pylvään säätämiseen / kiristämiseen matkan aikana, mutta myös monien muiden pyörässä olevien esineiden kiristämiseen, jotka voivat irrota)

Minulle, tekemäni pitkät ratsastukset, kaikki tämän perusvarustuksen lisäksi tarjoavat tuottoa. Mikä tahansa määrä asioita voi mennä pieleen, etkä voi varautua kaikkiin. Viime vuonna en nähnyt nopeuden kolhua tiellä ja heitettiin ohjaustankoon; pyörän takaosa pyöri ilmassa ja laskeutuessaan se taipui takapyörää niin pahasti, että jouduin vapauttamaan jarrut, jotta se pyörii ollenkaan. Riippumatta siitä, kuinka paljon korjausvälineitä tuot, aina voi tapahtua asioita, jotka päättävät ajon.

Luulen, että jos pidät pyörästäsi hyvää huolta, ketjun katkeamisen mahdollisuus on melko pieni. Mutta luulen, että ketjunkorjausjutut eivät vie paljon tilaa, joten voit tuoda myös sen, jos haluat.

Hyvä luettelo. Lisää pieni patch-paketti, kun toinen putki menee tasaisesti, koska unohdit poistaa pienen piikin renkaastasi :-). Vaikka en teknisesti korjaa esineitä, lisäisin myös matkapuhelimen ja rahaa, jotta pääset kotiin, jos kaikki muu epäonnistuu.
kiitos vakuutuksesta, luultavasti olisi laiminlyönyt kuusiokoloavainten tuomisen; ja korjaustiedostosarja on hyvä idea, koska se vie pienen määrän tilaa. Luulen, että minun olisi pitänyt huomata, että minulla on puhelin ja lompakko, mutta kiitos perusluettelosta.
Lisään ketjukatkaisijan, jos sinulla ei ole suljettua ketjua.
Mielenkiintoista, en ole koskaan ennen kuullut CO_2-täyttimestä ... niille, jotka eivät ole vielä vieraita, [tarkista demo tästä YouTube-videosta] (http://www.youtube.com/watch?v=pji-37JkIFE). Näyttää hyvältä kuljettaa hätätilanteissa.
@freiheit - mielestäni ei ole tarkoituksenmukaista muuttaa toisen viestiä ja muuttaa merkitystä, jonka hän ilmaisi, kun kysymys oli jotain "kyselystä" - hän voisi esimerkiksi jostain syystä olla väkivaltaisesti vastustanut CO2-inflaattoreita. Joko tekemäsi lisäys kommenttina tai erillisenä postina.
#2
+5
ibnu
2010-09-03 06:02:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on, mitä yleensä tuon yli 50 km: n työmatkalle:

 • renkaan paikkaussarja (renkaan vipu, laastari)
 • varaputki (itse asiassa se menee ensin , jos se saa uuden vian, käytän korjaustiedostoa)
 • monityökalu (älä koskaan satuta minua lisäämään muutama unssi yli kuusiokoloavaimeen)
 • ihminen korjaussarja (alias. ensiapupakkaus), et koskaan tiedä mitä tapahtuu seuraavaksi
 • ylimääräinen vesipullo (käytän pussissani yhtä pulloa ja yhtä nesteytyspakettia). vesi on erittäin tärkeää

Huomautus: Enimmäkseen käytän singlepeed-pyörää, ja yllä oleva paketti sopii minulle (nykyisessä kunnossa, korkeudessa ja ilmastossa), eron on oltava

#3
+5
gus
2010-09-03 14:17:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ehkä hieman liiallinen, mutta vain päivittäisessä työmatkassani:

 • patch kit
 • varaputki x2
 • käsipumppu
 • taitettava rengas
 • monitoimityökalu
 • taskuveitsi
 • ensiapupakkaus
 • chaintool
 • rengas vipu x2
 • kuusiokoloavaimet
 • käsipaineavaimet

Tämä on myös kaikkien aikojen suurin pyöräavain http://www.google. fi / shopping / product / 17793775178922196830? hl = fi

Tätä avainta kutsutaan "koiran luuksi", ja vaikka ne ovat käteviä ja kevyitä, ne ovat liian lyhyitä saadakseen riittävän vivun pyörän mutteriin. Yksi 6 "tai 8" puolikuu on hieman painavampi, mutta joustavampi. On joitain, jotka ovat kevyempiä kuin tavallinen autotallimekaanikko, mutta ne eivät ole halpoja. Henkilökohtaisesti minulla on 14 ja 15 mm offset-rengasavain, joka sopii pyörän muttereihin ja selviytyy vain kammen muttereista.
#4
+2
mouviciel
2010-09-03 13:56:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En koskaan ratsasta kaukana sivilisaatiosta, joten en tuota korjaussarjaa.

Käytäntöni on ennaltaehkäisy:

 • huolehdi polkupyörästäni joka päivä
 • tuo se korjaamoon säännöllistä huoltoa ja tarkastuksia varten ennen pitkää matkaa.

Sitten korjaussarjani koostuu vain VISA-kortista hätätilanteissa.

Hyvä hoito ei kuitenkaan estä renkaiden murtumista.
Hyvä hoito tarkoittaa myös oikeita laitteita: katso http://www.schwalbe.com/gbl/fi/produkte/tour_city/produkt/?ID_Produktgruppe=36&ID_Produkt=134
Hyvin sanottu ja olen samalla tavalla. (En edes kuljeta vettä, lopetan vain jonnekin juomaan, kun janoin).
#5
+1
tplunket
2010-09-03 18:14:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gusin suositukset ovat vakaita. Ainoa muu mitä suosittelisin, on:

 • pikalinkki (minulla on 8, 9 ja 10spd riippumatta ... auta muita!)
 • jonkinlaista rahaa
 • renkaan tavaratila (paksumpi muovinen vuori, joka voidaan sijoittaa renkaaseen, jos rengas viipaloidaan)
 • teippi (joo, se voi ratkaista kaiken)
#6
+1
Fixed God
2010-10-14 22:23:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muista ottaa mukaan työkalut, jotka ovat ominaisia ​​pyöräillesi.

Otin yhden rasvaisista rengaspyöristäni tapahtumaan. Matkalla sinne sain tasaisen, mikä ei olisi ongelma, paitsi että pyörällä oli varkaudenestovarret pyörissä, jotka vain tietty jakoavain voi avata, jakoavainta, jota minulla ei ollut mukanani. En voinut irrottaa pyörää tasaisen kiinnittämiseksi. Tämä ei olisi ollut ongelma säännöllisessä työmatkassani, koska matkalla on pyöräliikkeitä, tai voisin helposti saada bussin kotiin.

Suurimman osan polkupyöristäni kuuluu: patch kittire irons 4/5/5 kuusiokoloavaimet

Minulla on kunnolliset runkopumput toisesta aikakaudesta. Niiden, joita heillä on nyt, mukaan lukien CO2, on tarkoitettu vain saamaan sinut taas ontumaan, mutta ne ovat usein parempia kuin ei mitään.

On myös sanottavaa ylpeyden nielemisestä ja puhelun soittamisesta.

#7
  0
dhill
2010-10-14 15:15:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotkut tiedot saattavat olla hyvä hätäsarja. Suoristin pyörän lyömällä nurmikkoa vasten, kun auto oli ajautunut.

Katso tämä kysymys niille.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...