Kysymys:
Mikä on hyvä pieni polkupyörälaukku varusteidesi ja / tai henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämiseen?
milesmeow
2010-08-26 08:36:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin pyörääsi kiinnittävää ja helposti irrotettavaa, jotta voit ottaa sen mukaasi. Ratsastan yleensä pienen Timbuktu-messenger-tyylisen laukun kanssa (todella pieni, se on noin suuren kirjan kokoinen) ja kannan lompakkoni, puhelimeni, avaimet ja muut tavarat siinä. Onko polkupyörille jotain, jotta voin helposti kiinnittää ja irrottaa pyörän?

Vaihdettu vaihdelaatikko laitteisiin sekaannusten välttämiseksi.
Viisi vastused:
#1
+9
b.roth
2010-08-26 14:07:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Satulalaukku

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKpDsxlCaHoe6pHxMP8brvsPTBQDpIpf1iAjQdfV7HsMrKgVE&t=1&usg=__si5TaM9FoH9oGr1yWyGGzQiLgRQ=

Aluksi se saattaa tuntua liian pieneltä. Mutta tarkista, mihin mahaan erikoistunut satulalaukku:

  • Kaksi vararengasputkea
  • Matkapuhelin
  • Avaimet
  • Rahat
  • Junan matkakortti
  • 3 rengasvipua
Hyväksytään satulalaukkujen vastaus. Näillä on muoto, jota etsin. Löysin myös yhden ja lähetin alla.
#2
+4
Jack M.
2010-08-31 04:31:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Otin juuri Timbuk2-ohjaustankopussin ja rakastan sitä toistaiseksi. Siinä on mukava tarranauha, joka on kiinnitetty pyörään kahden tarranauhan kautta. Se on pyörällä tarpeeksi hyvin pitämään päivittäistä lounasta, u-lukkoani, lasini ja muutamia muita asioita. Siinä on myös hihnat, jotka tekevät siitä fanny-pack-tyyppisen pussin.

Product Image?  Does anyone actually see this?

Minulla on Timbuk2-lähettipussi, jota käytän, kun tarvitsen Netbookia, ja voin varmistaa, että se on hyvin rakennettu.
Hyvin rakennettu ja siinä on mukava vesieristys. Tavallista apua sivuilta, mutta se todennäköisesti toimii hyvin rankkasateessa.
Rakastan Timbuk2-laukkuja. Pidän siitä, että sitä voidaan käyttää fanny-pakkauksena, mutta se näyttää siltä hieman iso.
#3
+3
milesmeow
2010-08-26 08:47:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin juuri tämän suuren laukun, joka sai hyvät arvostelut. Avenir Bigmouth Velcro -istuinlaukku. Se kiinnittyy / irtoaa helposti. Erään arvostelijan mukaan se vie alle 15 sekuntia. Tämä on tarpeeksi suuri juttuilleni ja muutamalle tärkeälle työkalulle, joita suositeltiin täällä tässä foorumissa.

alt text

#4
+3
Jared Harley
2010-08-26 09:29:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Saatat haluta tutkia laukkuja (jos pyörän takaosassa on teline).

alt text

On olemassa kaikenlaisia ​​kokoja, tyylejä , ja laukkujen tyypit, mukaan lukien tarpeeksi suuret päivittäistavaroita varten. Sain parin Walmartilta (en muista mitä tuotemerkkiä) noin 25 dollaria, jota käytän työmatkalle ja takaisin. Ne ovat riittävän suuria kuljettamaan kaikki työvaatteet, lounas ja vesi sekä ylimääräistä. Ne ovat myös vedenpitäviä, mikä on mukavaa, kun saan kiinni äkillisestä sateesta (tapahtuu paljon Coloradossa). Minulla on aina vara-ziploc-laukku, johon heitän puhelimen, joka tapauksessa.

Laukkuni kiinnittyvät telineen reunaan ja niissä on joustava hihna, joka kulkee pussin pohjan ja " telineen jalka ". Minulla on joukko bungie-naruja, jotka kiinnittävät kaiken tiukasti, jotta ne eivät löystyisi löysästi. Minulla kestää noin 30 sekuntia, kun otan pussit pois, ja minulla oli olkahihnat, mikä tekee niistä helpon kuljettaa toimistoon.

Performance Bicycle -hotellissa on mukava valikoima laukkuja laukkuihin.

Luulen, että hän etsii pienempää laukkua. Satulalaukku on luultavasti sitä mitä hän tarvitsee.
Katso pidikkeitä, jotka pitävät laukkua telineessäsi. Parhaat pidikkeet ovat erittäin nopeita käyttää ja pitävät aina laatikkoa tukevasti. Olen menettänyt halvan laukun (se putosi jossain vaiheessa), koska se on “taipunut metalliosa” -kiinnike, joka ei mahdollisesti tarttunut telineen alaosaan.
#5
+3
Goodbye Stack Exchange
2010-08-26 10:04:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minusta ohjaustangon laukut ovat parasta mukavuutta.

Kuvasi mukaan keskikokoinen ohjaustankolaukku saattaa tehdä tempun, jos pystyt kiinnittämään sen. Rakastan Ortlieb Ultimate -tankolaukkua, mutta se ei ole halpa esine; tässä on joitain muita. Suurimman mukavuuden vuoksi etsi jotain, joka kiinnittyy nopeasti pyörään ja pois siitä. Useimmissa pyöräkaupoissa on ohjaustankolaukut.

Ne ovat melko hienoja. Pidän pienestä vedenpitävästä karttaliitteestä!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...