Kysymys:
Kuinka siivota työpaikalla työmatkan jälkeen?
Goodbye Stack Exchange
2010-08-27 01:28:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluaisin kulkea työmatkalla polkupyörällä, mutta meillä ei ole suihkuja tai paikkaa, jossa voin vaihtaa. Kuinka voin puhdistaa ja kuljettaa vaatteita? Toimistoni on rento liike, mutta minun täytyy näyttää siistiltä ja edustavalta.

Yhteisön wiki, todennäköisesti on monia vastauksia. Tämä on myös testikysymys sen selvittämiseksi, kuuluvatko ei-ratsastus, mutta siihen liittyvät aktiviteetit tällä sivustolla.
Eagle Creekin pakkauskansiot ovat erinomaisia ​​paitojen kantamiseen ja pitämiseen rypistyneinä. http://www.eaglecreek.com/packing_solutions/packing_folders/
Puhtaus on heikoille.
Olen kulkenut 30 km makuuasennolla viime kuussa. Minulla on edelleen kuuma ja hiki, mutta määränpäässä en saa sitä kuumahuuhtelua pysähtyessä. Taivutetulla ei tarvitse juoda vettä, mutta pystysuoralla pyörällä juon useita kertoja. Tämä osoittaa eron ponnisteluissa samanlaisilla nopeuksilla.
@Criggie Onko sinulla Ventisit- tai vastaavia tyynyjä? Olen ajatellut saada pala korvaamaan istuimeni takapala, joka on valmistettu vaahdosta ja tekee siitä tavallisten puuvillahousujen osan selvästi hikiseksi, jos menen liian nopeasti. Loput istuimesta opetetaan jo verkkoon, se on hienoa.
@Nobody kuulostaa hyvältä uudelta kysymykseltä siellä.
Kaksikymmentä vastused:
#1
+53
Dustin Ingram
2010-08-27 01:38:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aiemmin, kun matkustin työhön ilman suihkuja (olen onnistunut viime aikoina onnistuakseni), olen varma:

  • Pidä hiukseni suhteellisen lyhyinä, jotta vältetään kypärä hiukset
  • Hanki riittävän aikaisin, jotta voin nopeasti pestä kylpyhuoneen pesuallas ilman liian monta ihmistä huomioimaan
  • Tuo aina täysi vaatteiden vaihto
  • Kuten @curtismchale, jätä pari 'työ' kenkää työpöydän alle
  • Tuo deodorantti!
+1 täydelle vaatteiden vaihdolle. Mielestäni hikiset vaatteet ovat pahin hajun lähde.
Kuinka peset itsesi kylpyhuoneessa (varsinkin jos se on pieni kylpyhuone)? Tuokitko kankaan ja pyyhkisitkö kaikki hikiset alueet ja sitten laitat liinan takaisin pussiin?
Lisäksi mitä varten työjalkineet ovat? Jos pidät pyöräilykenkäsi päällä, eikö se aiheuta vähemmän hajua, koska et ota jalkojasi vaihtamaan kenkiä?
Itse asiassa myös pitkät hiukset ovat kunnossa. Ranskalaiset punokset toimivat erittäin hyvin pyöräilykampauksena.
@dennis: n huoli siitä, että joku saattaa huomata jalkojen kuoren, kuulostaa oireelta hajuhaittojen oireyhtymästä (ORS). Olisi hieman hankalaa käydä ympäri päivää melko monien pyöräilykenkien kanssa. Kiinnikkeet voivat vahingoittaa lattiaa.
@gschenk monta vuotta sitten, kun kirjoitin kommentin, en tajunnut, että pyöräilykenkiä on olemassa. Minulla oli vielä lenkkarit ja ajoin Sport Chek -maastopyörällä töihin :)
#2
+51
Kevin
2010-08-27 02:09:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työmatkani oli melko lyhyt, joten suurin taakka oli sade. Tätä varten investoin sateenkestäviin &-vedenpitäviin &-housuihin. Minulla oli molemmat kesäinen &-talvitakki varmistaakseni, että en saapunut liian kuumaksi kesällä. Minulla ei ollut kenkiä, joten pidin vara sukat / kengät toimistossa. Pyöräilin rauhallisella vauhdilla matkalla sinne välttääksesi liikaa hikiä. Annoin repiä kotimatkalla korjatakseni sen.

Minulla oli kollegani, joka pyöräili kaukaa ja käytti spandex-varusteita. Hän vain huomaamattomasti muuttui wc: ssä, kun hän saapui. Se ei ollut koskaan ongelma (haju viisas) - luulen, että hän meni &-deodorantin kanssa.

Pukukoodimme oli melko rento. Jos haluat olla älykäs, tuo juuri silitetyt toimistovaatteet laukkuun. Katso, saatko imupussin estääksesi heidät pudottamasta koko reittiä.

Yksi temppu kokeilla silitettyjä paitoja on rullata ne ylös - vähentää ryppyjä, kun purat ne toimistossa.
Plus yksi paitojen ja housujen liikkumiseen ja yritä hankkia ryppyjä kestävät vaatteet
On outoa, että tämä on hyväksytty vastaus ja äänestetään niin korkealle, kun se antaa (a) tarinan siitä, ettei tarvitse siivota, ja (b) tarinan, joka vain spekuloi jonkun tekemisestä.
Toinen + 1-merkintä käärimistä varten ja tutustu myös "nipun käärimiseen": http://www.onebag.com/pack.html
Hajun suhteen; hiki alkaa hajua vasta jonkin ajan kuluttua. Jos saavut, anna itsellesi 10-15 minuuttia jäähtyä ja vaihda sitten nopeasti, jotta vältät "kuntosali-shortsien" hajun kokonaan. Ei tarvita pyyhkeitä tai edes ylimääräistä deodoranttia (vaikka ei ole huono idea pitää kädessä). Todellinen avain muuttuu hikoilevista vaatteista muutaman minuutin jäähtymisen jälkeen.
#3
+30
conipto
2011-11-03 08:57:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

2 ammattivinkkiä, jotta et haise pahaa.

Yksi, ja tämä saattaa tuntua oudolta, mutta jäähtyy ennen kuin muutat. Jos voit viettää aikaa siinä, mihin ratsastit, esimerkiksi 15 minuuttia, voit välttää heti hikoilemisen juuri muuttuneisiin vaatteisiin. Minulle on säännöllinen aamupuhelu, joten ilmestyn 10 minuuttia ennen sitä, käyn läpi 10 minuutin neuvottelupuhelun ja SEN sitten vaihdan. Jopa kesällä siihen mennessä, kun teen, en enää luo enemmän hikiä. Mikään ei ole pahempaa kuin vaihtaa vaatteita kylpyhuoneessa vain huomataksesi, että selkäsi on vielä hikinen 10 minuuttia myöhemmin paidalle, jonka käärit varovasti laukussa.

Kaksi - ja tämä on mielestäni avain, ei vain pitäisikö sinun pitää deodoranttia töissä, mutta laita se päälle ennen kuin lähdetkin! On syytä, että he kutsuvat tavaraa "antiperspirantiksi". Deodoranttien alumiinioksidi todella toimii. Joten pukeudu hieman ennen lähtöäsi ja enemmän sen jälkeen, kun pääset sinne, eikä sinun pitäisi loukata ketään.

Kiinnitä huomiota siihen, mitä ostat ... jotkut tuotteet ovat tiukasti deodorantteja ja toiset yhdistelmä deodorantteja / antiperspirantteja.
Minulla on suhteellisen samanlainen lähestymistapa: kotityömatkan loppua kohti hidastun, joten viimeiset viisi minuuttia ajaen risteilyllä-puistossa -nopeudella, hitaalla poljinnopeudella, kohtuullisella nopeudella, joten ilma auttaa jäähtymään ja saa hikoilun loppumaan. Suoritettava melko tasaisilla tai laskevilla reiteillä, mutta erittäin tehokas. Yhdistä tämä taktiikka melkein mihin tahansa muuhun täällä annettuun vastaukseen parantaaksesi sen jo erinomaisia ​​tuloksia.
Ensimmäinen on hyvä, minulla on tapana pysäköidä polkupyörääni hyvä 10 minuutin hidas kävelymatka, vain tästä syystä.
Eikö sille aiheudu ylikuumenemisen ongelmia, kun käytetään antiperspiranttia? On hyvä fysiologinen juna, jonka hikoilemme rasituksen aikana?
Kolme - tapaa olla käyttämättä liikaa vaatteita * kun asennat pyörää *. Tämä tarkoittaa, että et ole mukava ensimmäisellä kilometrillä tai kahdella (ainakaan talvella), mutta kun lämmität työn takia, olet mukava. Tämän seurauksena ei ensinnäkään ole massiivista hikoilua. Minulle tämä on T-paita jopa 9 ° C: seen, sen alapuolelle lisää ohut kerros kerrallaan tai korvaa ohut paksummalla. Tehty oikein, et koskaan tarvitse takkia.
#4
+18
curtismchale
2010-08-27 01:31:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän tavarani kuljettamiseen Chrome Metropolis -lähetinpussi (vedenpitävä). Paljon tilaa kannettavan tietokoneen, kenkien, vaatteiden kuljettamiseen ... Jos voit jättää kenkäparin toimistoon työpöydän alle. Olen tuntenut muutaman ihmisen, jolla ei ole suihkua, käyttämään vain joitain vauvanpyyhkeitä kylpyhuoneessa ja virkistämään olennaiset osat. Jätä myös deodorantti töihin ja laita se päälle.

+1 vauvanpyyhkeille - älä odota, kunnes sinulla on vauvoja, jotta saat selville kuinka hyödyllisiä ja monipuolisia ne ovat
Kaikki Chrome-lähettipussit ovat täysin vedenpitäviä: Olen ratsastanut tunnin rankkasateessa ja laukun sisältö on pysynyt täysin kuivana. Paras vartalolaukku kuivien vaatteiden kuljettamiseen työhön IMO. Ja kyllä, vauvanpyyhkeet ovat välttämättömiä.
Targus valmistaa joitain hyviä vyötärö- ja rintahihnoilla varustettuja reppuja, jotka pitävät laukun tukevana ja ovat vedenpitäviä.
"Toimintapyyhkeet" ovat hyvä vaihtoehto vauvanpyyhkeille.
Minulla on kaksi kromipussia (yksi minimetro ja yksi kansalainen), ja vaikka ne alkavatkin olla vedenpitäviä, vuoden kulumisen jälkeen ne päätyvät kosteudenkestävämmiksi.
mikeTheLiar, se ei ole täysin ollut kokemukseni. Metropolis on 10-vuotias ja minulla on 5-vuotias. Molemmat näkevät paljon sateita työmatkalla ja ovat vielä 100% kuivia.
#5
+18
sixtyfootersdude
2010-08-30 09:08:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen strategia, jota jotkut ihmiset käyttävät, on ajaa töihin yhtenä päivänä viikossa sen kanssa, mitä he käyttävät seuraavien neljän päivän ajan. Voit kiinnittää sen työpöydällesi ja muuttaa, kun pääset sinne.

Vaatteet eivät ole niin raskaita. Laukut tulevat olemaan paljon halvempia pitkällä aikavälillä.
Riippuu siitä, kuinka muodollinen sinun täytyy pukeutua. Jos se ei sovi, kun sinulla ei ole onnea panniereiden kanssa. En pidä panniereista työmatkasta joka tapauksessa.
Todellisen puvun saatat ehkä jättää sen toimistoon ja viedä siivoukseen sieltä, hyppäämällä kokonaan kotiin. Pakkauksessa taitettu mekkopaita (paitsi laukku) on melko kannettava ja asettaa ryppyjä sinne, missä niitä ei näy takin alla. Pincord-kankaat pärjäävät vielä paremmin tässä suhteessa. Tai tuo ne märkä päivää ennen tarvetta ja ripusta ne. Tai edes pyydä heitä pesemään ja puristamaan pesulassa toimiston lähellä.
#6
+13
Nik Reiman
2010-08-27 16:31:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monet ihmiset ovat maininneet täydellisen vaatteiden vaihdon, ja siihen haluaisin lisätä vain yhden asian: pidä aina erillinen "hätä" sukat / alusvaatteet mukanasi. Jos sinulla on tilaa, ylimääräiset housut, paita ja kengät voivat olla hyödyllisiä.

Joka aamu pakkanen itselleni vaihto-vaatteet, mutta varasukat / alusvaatteet asuvat erillisessä laukussa, jonka laitan laukkuni vieressä hätäpyörätyökaluja ja vastaavia. Koskaan ei voi koskaan tietää, milloin aiot sattua rankkasateeseen tai mihinkään, eivätkä ne vie niin paljon tilaa pussissa.

Kuulostaa vähän omituiselta, mutta huolehdin aina siitä, että minulla on työpaikalla varasarja alusvaatteita ja sukkia - päivinä, jotka kiirehdin lapsia kouluun enkä muista pakkaamaan paria.
älä unohda pitää siellä myös varavyötä; ei mitään pahempaa kuin joutua valitsemaan tavallisten housujen välillä, jotka eivät pysy ylhäällä, ja ratsastamaan shortseja
#7
+13
Jonny Cundall
2010-09-07 00:51:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun minulla oli edestakaisin 32 mailin edestakainen työmatka, pidin työssä välimuistia puhtaita vaatteita vaihtaakseni. Päivittäisin vaatekaupan parin viikon välein.

Minun ei tarvitse kantaa mitään selälläni, ja lycra-varusteiden käyttö minimoi hikoilun.

Pesin kasvoni ja ylävarteeni, kun pääsin sisään pienellä pesuallalla wc: ssä.

Näytin hieman rumpuiselta, mutta onnellakin teen ohjelmistoja elantoni varten eikä kukaan ole erityisen kiinnostunut.

#8
+8
Andrew Lowe
2010-08-27 03:57:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Laukussa oleva kangas, kuten kylpyhuoneen käsi alas, jonka voit kastella kylpyhuoneen pesuallas ja jolla voit pyyhkiä pois ihmeitä, se jäähdyttää sinut nopeammin ja pyyhkii pois hiki. Muista vain muovipussi pakata se pois ja älä unohda laittaa sitä suoraan pesuun, kun tulet kotiin.

+1 kengille pöydän alla.

Täysi vaatteiden vaihto on ehdottomasti välttämätöntä.

#9
+6
Brandon
2017-02-19 09:28:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voisit tutkia, onko lähistöllä kuntosalia, monitoimitaloa vai muuta. Esimerkiksi edellinen työpaikkani oli noin korttelin päässä YMCA: lta, ja se oli vain noin 60 dollaria kuukaudessa jäsenelle, joka sisälsi täysikokoisen kaapin. Vaihdoin pyöräilyvarusteillani, lukitsin polkupyörän sisään, suihkusin pukuhuoneeseen, vaihdoin työvaatteiksi ja kävelin sitten viimeisen korttelin töihin.

Tämä menetelmä voi toimia jopa hyvin muodollisilla työpaikoilla. Maanantaina toin laukkuihini viikon verran paitoja, sukkia ja alusvaatteita. Perjantaina vein kaiken takaisin kotiin. Puvut ja kengät pysyivät lokerossa tai keskustan kuivapesupalvelussa.

Tämä oli vieläkin parempi pakkasen alle talvikuukausina. Rennon pyöräretken jälkeen ei ollut parempaa tunnetta kuin istua höyrysaunassa 20-30 minuuttia ennen lämpimän suihkun saamista. Pääsy koripallokentille, painonnostohuoneeseen ja joogatunneille oli toinen mukava bonus.

#10
+5
ʍǝɥʇɐɯ
2011-05-18 09:44:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Bakteerien kasvaminen hikoissasi ja jätetuotteiden, joiden tunnemme olevan '' hajuina '', kestää noin kaksitoista tuntia. Siksi, jos suihkut aamulla ennen työmatkan aloittamista, voit työskennellä yhdeksästä kuuteen ja olla huolimatta siitä, ettet ole pyyhkinyt vauvoja jokaisen aukon saapuessasi. Jos valitset "vain vanhentuneen hiki haisee" -menetelmän, voit välttää nailonvaatteita, koska ne voivat sisältää bakteereja nailonkuiduissa pesukoneen ulottumattomissa.

'Business casual' on eräänlainen univormu, suosittelen 3 helppoa rautapaitaa, varaosavalikoiman alusvaatteita, takin, pari housuparia ja joitain kenkiä työpöydällä. Olisi aina oltava mahdollista kantaa tavaraa tai kahta laukkuissasi / repussa / satulalaukussa pyöreän vaatevalikoiman ja tuoreen T-paidan puolesta. Kukaan ei koskaan ajattele olevasi outo siitä, että sinulla on aina saman tyyppinen muunnelma kuin pyöräilijän maineesi pitäisi mennä ennen sinua.

Kööpenhaminassa ja Alankomaissa ihmiset matkustavat töihin tavallisissa vaatteissa kohtuuhintaisilla pyöräilynopeuksilla raskailla polkupyörillä. Tietojeni mukaan heidän ei tarvitse sitten suihkuttaa työnantajilleen kuumaa vettä (ja aikaa) tai tehdä jotain outoa vauvapyyhkeillä. He luultavasti tekevät myös parempaa työtä houkutellakseen vastakkaista sukupuolta säteilemällä omia feromonejaan parempien deodoranttimerkkien sisältämien väärennösten sijaan.

Mainitse lähde väitteellesi, että bakteerien aiheuttama kehon haju kestää 12 tuntia. Tämä näyttää olevan ristiriidassa havaintojeni kanssa, ja en ole vielä nähnyt yhtään kliinistä tutkimusta, jonka mukaan kehon hajun kehittyminen kestää niin kauan.
#11
+4
john busteed
2011-02-04 00:56:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt Chrome-laukkua ja suosittelen sitä erittäin näkyväksi ja sateenkestäväksi. Minulla on myös Swift Industriesin laukku, joka sopii erinomaisesti suurempien määrien viemiseen työhön. Tunnen useita ihmisiä, jotka vannovat Ortliebsin olevan näkyviä ja käytännöllisesti katsoen vedenpitäviä. Kuten muut ovat huomanneet, vaatteiden pyörittäminen minimoi rypyt. Tämä toimii hyvin myös matkoilla.

En voi suositella tarpeeksi edellistä huomautusta Action Wipes -puhelimille - http://www.actionwipes.com/ Ne ovat suurempia kuin useimmat pyyhkeet, ehdottomasti tukevampi, ne haju paremmin ja ne voidaan kierrättää muihin tarkoituksiin pesun jälkeen.

#12
+3
gschenk
2018-09-22 00:29:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useat vastaajat suosittelevat kertakäyttöisiä pyyhkeitä tai vauvapyyhkeitä. Mielestäni ne ovat kauhea ratkaisu.

  • Tällaisella pyyhkeellä ei saa paljon puhdistusta. Sen kyky imeä hikeä on liian rajallinen. Parhaimmillaan tahraa hiki ja lika ympärillä. Jos joku hikoilee niin vähän, että ei ole mitään otettavaa, miksi edes vaivautua pyyhkeisiin?

  • Vaikuttaa kauhealta ajatukselta tuhlata upeaa määrää puuvillaa. Eikö olekin järjetöntä, kun pyritään vähentämään hiilijalanjälkemme ja olemaan sitten niin tuhlaavia?

On olemassa paljon parempi vaihtoehto, yksinkertainen flanelli tai pyyhe. Käytän pientä mikrokuitupyyhettä. Ensinnäkin huuhtelen pään wc: n pesualtaassa ja kuivasin sen pyyhkeellä. Sitten saan pyyhkeen kastelemaan ja pesen itseni varpaisiin. Välillä väännän sen ulos ja mopin vettä iholtani.

Tämän jälkeen käytän pienen käsisaippuan pyyhkeen pesemiseen. Väännä se sitten hyväksi. Annoin sen kuivua avoimessa ikkunassa. Pyyhe mahtuu siististi jersey-taskuuni, mikä antaa minulle mahdollisuuden vaihtaa sitä aika ajoin.

Tausta: Matkustan 13 km ja tippuva märkä jälkeenpäin. Vältä reppuja tai tavaraa. Ajoittain käytän julkisilla liikennevälineillä töihin ja tuon vaihto-vaatteet viikkoon tai kahteen.

#13
+3
OMG Ponies
2011-10-29 08:12:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työssäni on suihkut, joten pakkaan nopeasti kuivuvan / ultrakevyen pyyhkeen (tuotemerkki on MSR). Ajattele kahden pyyhkeen hankkimista, koska pyyhkeellä ei ole todellista aikaa kuivua töissä ollessani, joten vaihdan joka päivä. Pyyhkeet eivät ole yhtä pehmeitä kuin puuvilla, mutta nopeammin kuivuvat & ovat paljon kevyempiä. Silti yritän poistaa minusta niin paljon vettä ennen pyyhkeen käyttöä, koska kuinka kauan se istuu laukussa.

Tarkista paikallisesta apteekista / lähikaupasta kokeilu- tai matka-kokoiset shampoo- / saippuaastiat ...

Minulla on "vedenpitäviä" laukkuja, mutta olen huomannut, että käärin vaatteet muovisessa ruokakaupassa olivat silti välttämättömiä todella huonoille päiville, jopa lokasuojien kanssa. Lokasuojasta puhuen, fotokromiset aurinkolasit ovat hyvä idea, koska lokasuojat auttavat vain sitä, mikä tulee pyöriltä. Lokasuojat & -lasien välillä valitsisin lasit - helpompi pakata, kevyempi kuin lokasuojat, voidaan käyttää muihin toimintoihin. pysäytetty - pitää paljon mutaa &-muffin pois kengistäni. Ne tarjoavat myös ylimääräistä lämpöä myös viileinä päivinä.

#14
+3
dumbledad
2012-03-22 13:02:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Et sano, kuinka kaukana työmatkasi on. Minun on vain 4 1/2 mailia (tosin pian nousemassa, kun muutamme toimistoja). Yksi harkittava vastaus ei ole vaivautuminen virkistymiseen lainkaan. Jos otat syklin helposti, se ei ole liian pitkä, ja työsi ei edellytä sinun näyttävän besiittiseltä ja hämmästyttävältä, voit päästä eroon vain pukeutumalla työpäivän vaatteisiin pyörällä. Aloitin kääntymällä lykraan ja vaihdan sitten töissäni pitämiini vaatteisiin (otin uuden paidan ja housut joka maanantai), mutta löysin haittoja. Jos ilmestyisin myöhään kokoukseen, kollegani järkyttävät minua lykrasta (ymmärrettävästi). Joten nyt pyöräilen vain sisään, mitä aion pukeutua sinä päivänä, kengät ja kaikki. sinulla on kirkas heijastava pyöräilytakki, kypärä, pyöräilykäsineet ja housupidikkeet, mutta muuten se on hieno.

#15
+2
Ged
2012-04-11 02:19:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paljon hyviä vastauksia alla. Pyörän 5 mailia kumpaankin suuntaan joka päivä ja käytän töissä jäljellä olevaa "varavaatteiden rutiinia". Joka päivä minulla on jotain uutta, vain yksi esine, joten vaatteita kuljetetaan jatkuvasti edestakaisin. Kengät pysyvät aina siellä. Hanki hyvä selkäreppu, ne ovat kevyitä eivätkä saa saa sinut hikoilemaan, jos ne istuvat selässäsi. Minulla on myös kaksinkertaiset pyöräilyvarusteet - 2 shortsia, 2 jalkojen lämmitintä talvella, 2 sukkaa jne., Vain siinä tapauksessa, että sataa ja yksi erä ei kuivu tulemalla kotiin. Ja kuka välittää kastumisesta kotimatkalla? Kysyisin myös töissä vakavasti muutoksista; he haluavat terveellisen ja aktiivisen työvoiman, eikö vain? Kerro muille toimistossa mitä haluat ja hanki heidän tukensa. Minulle on annettu myös avain pieneen kattilahuoneeseen, jossa jätän myös pyörän.

#16
+2
ananka
2011-10-29 01:04:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Matkustan noin 6 mailia työskentelemään parin hyvän kukkulan kanssa saadakseni minut mukavaksi ja hikiseksi ja asun Seattlessa, joten sade on tekijä. Minulla on lokasuojat pitämään pahin sade pois ja sateenvarusteet, mutta toivon, että minulla olisi saappaat. Työn siivoamiseksi saan kasvopyyhkeet Costcosta ja siivoan kylpyhuoneessa. Ne eivät haise voimakkaasti eivätkä ole "tyttömäisiä" eivätkä ole kalliita. Työni on melko rento. Pidän pari kenkäparia töissä ja housuja. Käytän yleensä paitaa, jolla ratsastin. Vaihdan housut tarvittaessa ja jos tarvitsen pukeutua hieman mukavammin, tuon jotain pyöräpussiini.

Tämä järjestelmä toimii hyvin minulle ja minä ei tarvitse huolehtia haisevista pesulappuista, jotka on vietävä kotiin pesemään. Otan myös bussin ajoittain ja yritän tehdä suurimman osan pyykkini ja muiden tavaroiden siirtämisestä silloin.

#17
+1
naught101
2012-05-11 11:02:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hajun (ja mukavuuden!) vähentämiseksi käytä luonnonkuituja. Synteettiset materiaalit ovat erityisen huonoja hyvässä hikiessä. Luonnonkuiduista puuvilla on luultavasti pahin, vaikka kokemukseni mukaan hamppu vähentää hajuja (vaikka se näyttää pysyvän kosteana pidempään).

Tietysti eri synteettiset kuidut toimivat eri tavoin, mutta kuten En käytä niitä usein, en ole huomannut, mitkä ovat parempia tai huonompia, enkä löydä hyviä viitteitä aiheesta.

#18
+1
armb
2013-05-13 18:28:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi melko jyrkkä ratkaisu: Cycle commuter Holy Grail: Paita pysyy ryppyisenä ja hajuttomana pesemättä.

Ei URL-osoitteessa / otsikossa olevaa paitaa, vaikka se onkin ilmeistä sovelluksia, jos se toimii mainostetulla tavalla, mutta vieritä alas kohtaan "Tee-se-itse-pyöräilijöiden suihku": Toilet to shower conversion

#19
+1
Dave
2019-05-21 19:28:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Matkustan työmatkalle 8 mailia, joten kun olen töissä, olen melko hikinen. Ratkaisuni, joka on toiminut melko hyvin, on pitää kolme pesulappua ja pieni muovikulho työlaatikoissani. Pidän hiukseni lyhyinä ja hieman geeliytyneinä, jotta minun ei tarvitse pestä niitä, kun pääsen töihin ja ne pysyvät kunnossa. Jäähdytän ensin, sitten kastelen pyyhkeet pesualtaassa ja otan ne mukanani WC-tilaan. Siellä pyyhin koko kehoni alas heidän kanssaan. Pyyhin jalkani paperipyyhkeillä. Sitten pesen ja sormustan pyyhkeet ja laitan ne väliaikaiseen telineeseen tietokoneen datakeskuksessa. Voi kyllä, unohdin mainita, että tarvitset pääsyn työsi tietokoneen tietokeskukseen, jotta tämä järjestelmä toimisi.

#20
  0
askvictor
2019-05-23 05:45:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joissakin kaupungeissa tai alueilla on suihkupaikkoja juuri tätä tarkoitusta varten - katso ympärillesi.

Mitä tulee vaatteisiin - jos et voi viikoittain / kahden viikon välein ajaa saadaksesi erän puristettuja paitoja töihin, kannattaa ehkä maksaa maksamista, jotta ne pestään lähellä työsi? Tätä varten saattaa olla nouto- / palautuspalveluja, ja (ainakin minulle) huomasin, että muutaman dollarin maksaminen paidasta oli aikaa säästävän silityksen arvoinen. Kaikki tämä edellyttää, että sinulla on jossain vaatekaappi töissä - jos ei, valitse vähän ryppyisiä paitoja ja rullaa eikä taita (tätä selittävät hyvät YouTube-leikkeet - ne keskittyvät kuitenkin yleensä liikematkoihin kuin pyöräilyyn)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...