Kysymys:
Kuinka pestä pyörä oikein?
Tadeusz A. Kadłubowski
2010-08-26 13:29:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän polkupyörääni tyypillisessä kaupunkiliikenteessä. Ei äärimmäistä MTB: tä, mutta se kerää silti pölyä ja likaa.

Kuinka minun pitäisi pestä polkupyörääni?

@Vorac Miksi tekisit kysymyksen hyväksytyllä vastauksella uudempaan kysymykseen ilman hyväksyttyä vastausta?
Kaksi vastused:
#1
+12
peppajiggapuff
2010-08-26 14:13:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pyöräilyvihjeissä on hyödyllisiä vinkkejä.

Yhteenvetona:

  • Rasvaa voimansiirto.
  • Pese rasvanpoisto pois voimansiirrosta harjalla ja sienellä.
  • Pese loput pyörästä saippuavedellä ja sienellä.
  • Huuhtele pyörä puhtaalla vedellä ja sienellä (tai matalalla
  • Voit kuivata pyörän pyyhkimällä sen liinalla tai antamalla sen kuivua. se on ensisijainen asia.
  • Viimeistele runko Armor-Allorilla antamalla kevyt pyyhi piisumuteella estääkseen seuraavan erän mutaa jäämästä tarttumasta kehykseen liian nopeasti. Älä pyyhi ilmeisistä syistä ohjaustankoa, jarrupäätä, satulaa tai pyöriä.
Sitten voitele ketju / voimansiirto ja öljy muut liikkuvat osat (3 in 1 öljyä eri kääntöpisteissä jne.).
#2
+4
ʍǝɥʇɐɯ
2011-05-21 01:37:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaupunkiliikenteessä et halua rasvanpoistoa ja voitelua jatkuvasti ketjusta. Pidä se vain kevyesti öljyttynä, jotta se voideltu, mutta ei houkuttele likaa.

Jos sinulla on normaalit vanteiden jarrut, keräät pyörissä / vanteissa olevan pahan lian jarrutuksesta, ja sitä voi olla vaikea siirtää saippuavedellä. Tarvitset pesujauhetta, tavaraa, jonka laitat pesukoneeseen. Laita pieni määrä ämpäri kuumaa vettä ja anna puhtaan veden kanssa kehykselle mennä pehmeällä liinalla tai sienellä.

Hanki pieni ruuvimeisseli ja puhdista mitä voit rattaiden, kiekkopyörien ja ketjusarjan välistä. Polkimisen taaksepäin pitäen ruuvimeisseliä paikallaan pitäisi nostaa suurin osa kerääntyneistä roskista.

Anna nyt komponentit nopeasti kerran, suositeltava työkalu on harja kuumassa pesujauheessa parannetussa vedessä. Älä käytä mitään liian hankaavaa, pölysäiliön ja harjan harja riittää ja se voidaan vaihtaa / hävittää edullisesti.

Tee nyt pyörät. Pesujauheen pitäisi tehdä ihmeitä nostamalla pois pahat mustat tavarat. Voit toivottavasti päästä pinnojen väliin ja tehdä sivut nopeasti, jos pyörät pyöriä.

Nyt voit pestä pyörän puhtaalla vedellä. Kylmä on ympäristöystävällisempi. Katso alla alla varmistaaksesi, ettet ole unohtanut liikaa. Pomputa polkupyörää muutama kerta saadaksesi suurimman osan vesipisaroista ja kuivaa se sitten nopeasti liinalla.

Mene öljyisellä rievulla kuusiopultit ja muut alueet, joissa tarvitset kevyen suojan ruostesuojaukselta. Laita suosikki voiteluöljy ketjuun ja suihkuta pieniä määriä 'GT85' jarrujen napoihin, vaihdemekanismeihin ja tartu ylimääräinen kankaalla varmistaen, että mikään niistä ei pääse vanteille.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...