Kysymys:
Hiljainen ja vahva ketjusuositus kiinteän vaihteen työmatkalle
kristof
2010-08-26 02:58:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kävin pari ketjua fixie-pyörälläni, mutta en ollut liian tyytyväinen mihinkään niistä. Pohjimmiltaan ne näyttivät melko meluisilta, kun pyöräilyyn kohdistettiin enemmän painetta.

Voisitteko suositella yhtä se olisi sekä vahva että hiljainen.

Kiitos

Neljä vastused:
#1
+8
Dustin Ingram
2010-08-26 21:33:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ketjukohinaa ei voida täysin välttää kiinteillä hammaspyörillä johtuen ketjun kireydestä aiheutuvasta rasituksesta jne. On kuitenkin olemassa monenlaisia ​​ketjuja, joiden käyttö olisi sopimaton ja aiheuttaisi ylimääräistä melua.

Varmista, että ostat 'ketjun' ketjun (jotkut ovat Michen, Izumin ja KMC: n tuottamia) ja odota maksaa 20 dollaria + laatuketjusta.

Pidä ketju puhtaana ja puhtaana. hyvin voideltu! Jopa tavallisilla polkupyörillä suurin osa ketjun melusta tulee kuivasta ketjusta.

+ 1 Kiitos Dustin vihjeistä, viimeisin ketju, jonka sain, oli SRAM PC 7X. Se ei ole oikeastaan ​​omistettu rataketju, joten ehkä se on ongelma.
+1 KMC-ketjussa. Olen asettanut tuhansia kilometrejä omalle, vaikka minulla on tapana antaa sille kunnollinen puhdistus joka kuukausi (poista se polkupyörästä jne. ...).
#2
+1
lantius
2011-03-02 13:41:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuiva ja / tai likainen ketju on itse asiassa usein syyllinen. Olen käyttänyt Sram PC7X: ää ja se oli minulle täysin hieno, hiljainen ketju.

Toinen tyypillinen melulähde kiinteällä vaihteella tai yksinopeudella ajamisessa on offset-ketju. Varmista, että ketjusiirtymä on sama edessä ja takana. Lisäksi on yleinen väärinkäsitys siitä, että kiinteiden vaihteiden ketjujen tulisi olla "mahdollisimman tiukkoja", mikä johtaa ketjun sitomiseen ja ennenaikaiseen kulumiseen. Viimeiseksi huomautan, että käytät 1/8 "ketjua; jos voimansiirrossa on 3/32" ketjupyörä tai hammasratta, ylimääräinen 1/32 ": n kaltevuus voi varmasti aiheuttaa hieman sirisevää melua. p>

#3
  0
M. Converse
2010-08-26 03:19:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit kokeilla Izumi 1-1 / 8 "V: n erittäin kovaa rataketjua. Se on kallista, mutta erittäin hyvä.

#4
-1
Zippy The Pinhead
2012-11-26 03:30:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluat ehkä lukea tämän ketjututkimuksen. Katso sivu 44 ja eteenpäin.

Olen viime aikoina käyttänyt ketjussani Dumonde-voiteluaineita ja olen ollut melko tyytyväinen. Sen avulla on helppo pitää vetolaite puhtaana, mutta se vaatii ketjun rasvanpoiston ennen ensimmäistä käyttökertaa. Kokemukseni ovat olleet yhdenmukaisia ​​arvostelun kanssa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...