Kysymys:
Rullajarrut ovat erittäin meluisia käytettäessä
jdv-Jan de Vaan
2010-08-26 23:39:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yhdellä polkupyörälläni on "rullajarrut" (lähiliikenteen pyörä). Kun jarrutan varovasti, ne toimivat hiljaa. Jos puristan jarrua enemmän liiitleä, kuulen hirvittävän metallista metalliin huutavan äänen. Se saa jalankulkijat hyppäämään pois tieltä, mikä on ei-toivottu sivuvaikutus (hyvin, suurimman osan ajasta). Pitäisikö minun säätää niitä? voidella niitä? korvata ne? ...

Jarrujen rasvaaminen kuulostaa ERITTÄIN huonolta ajatukselta
@M. Käänteinen: ei, kyse on rullajarruista. Eri järjestelmä.
Ovatko ne suhteellisen uusia tai käytettyjä?
@Dustin: Aika vanha.
Kaksi vastused:
#1
+8
Andrew Lowe
2010-08-27 14:53:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rullajarrut (rumpujarru) tarvitsevat säännöllisen huollon, joka vaatii rasvaa (kyllä ​​se tuntuu oudolta jarruttaa), koska on joitain liikkuvia osia, jotka voivat hieroa. Sinun pitäisi pystyä ostamaan rullajarrun rasvaa / öljyä ja levittämään oikeaan paikkaan. En ole täysin perehtynyt rullajarruihin, joten sinun on ehkä tarkistettava sijainti käsikirjastasi, tai ehkä joku muu voi auttaa tarvittaessa kuvaamaan kumipäällystettä.

sinun on käytettävä oikeaa rasvaa, tämä telojen liike rasvassa, joka antaa jarrutuksen.
Kyllä, et voi käyttää vain rasvaa. Rullat työntävät kengät rumpua vasten aiheuttaen kitkaa rummun ja kenkien välillä (jarrukengät, ei jalkakengät), mikä saa sinut hidastumaan tai pysähtymään.
#2
+4
Crapulon
2012-12-19 03:37:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä metalli-metalli-ääni tarkoittaa, että sinun on ruiskutettava rasvaa rullajarruihisi. Minulla on pyörällä jarrupalat, ja minun on lisättävä rasvaa joka toinen kuukausi, varsinkin kesällä. Jarrun ulkokuoressa on rasvaportti (reikä), vain ruiskutat rasvaa sinne. Katso räjäytyskuva Shimano-rullajarru - rasvaportti on merkitty (6).

Virallista Shimano-jarrurasvaa on helpompi käyttää, koska se tulee ruiskuputkeen, mutta jos et saa mitään, käytä vain automaattista rasvaa ja ruiskuta se ruiskulla. Kaikki rasvat ovat parempia kuin ei mitään.

Huomaa myös, että joissakin polkupyörissä kehys estää rasvaporttia. Sinun on ehkä poistettava pyörä päästäkseen siihen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...