Kysymys:
Cannondale Lefty DLR Ti -haarukan uudelleenrakennus / huolto
Dan Moulding
2010-08-28 00:29:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on maastopyörä, jossa on 2003 Cannondale Lefty DLR Ti -haarukka. Kun olen käynyt pyörällä tällä kaudella, olen huomannut, että haarukka käyttäytyy oudosti. Se ei näytä lukittuvan kokonaan ja se on paljon "squishier" kuin ennen. Lisäksi, kun se purkautuu kovan puristuksen jälkeen, huomaan oudon melun - sitä on vaikea kuvata, mutta se kuulostaa melkein kuin viheltävä neste. Olen jo yrittänyt lisätä ilmaa haarukkaan iskupumpulla (paine oli hyvin alhainen), ja se teki siitä hieman vähemmän "squishy", mutta se ei silti toimi kuten ennen.

Se minusta tuntuu, että on aika tehdä vakava huolto haarukalle; mahdollisesti jopa täydellinen uudelleenrakentaminen. Kuinka monimutkaista minun pitäisi odottaa olevan tämän korjauksen? Mitä erityisiä taitoja ja työkaluja tarvitsen? Mikä on uudelleenrakennuksen menettely?

Haluaisin arvioida tämän korjauksen vaikeustason, jotta voin päättää, tekisikö sen mielelläni itse.

Osa kysymyksestäsi on, pitäisikö * sinun * puuttua tähän. Kokemuksesi polkupyörien kanssa on oleellista tietoa; Ehkä lisäämällä kysymykseesi autat ihmisiä vastaamaan siihen. Esimerkiksi minkä huollon olet jo suorittanut pyörälläsi onnistuneesti? Oliko jokin korjaus- / päivitysprojekti sinusta?
@neilfein: Jotta voidaan antaa mahdollisimman hyödyllisiä vastauksia monille polkupyörän omistajille, voidaan olettaa, että polkupyörien korjauskyky on "keskimääräinen". Sanon kysymyksen uudelleen.
Kaksi vastused:
#1
+8
curtismchale
2010-09-09 04:12:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on lukea haarukan tekninen taulukko. Uskon alla olevan linkin olevan oikea. http://www.cannondale.com/CMS/Technology/10_HeadShok_Tech_Pages_CUSA.pdf

Täällä on myös joukko käyttöohjeita, mutta En nähnyt yhtä DLR Ti: stä. http://www.cannondale.com/usa/usaeng/Instructions

Uudelleenrakennuksen osalta se on samanlainen minkä tahansa haarukan uudelleenrakentamiseksi öljyllä siinä on kuitenkin vain yksi jalka. Löysin havainnollistetun repeytymisen, joka voi auttaa sinua päätöksenteossa vai onko tämä sinulle vai ei. http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=221683

Suuri kysymys on, pitäisikö sinun tehdä tämä itse. Teen kaiken oman huollon, rakennan pyöriä ja ainoa asia, johon en koske, on haarukat. Suurimmalla osalla kotikäyttäjistä ei ole mahdollisuutta tehdä tätä helposti. Jos sinulla on mukava myymälätelineen asennus ja olet mekaanisesti taipuvainen, siirry siihen. Tiedän, että jos minulla olisi tilaa, en ole.

#2
+1
terry
2012-07-23 11:53:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

typerä asia sanoa luultavasti, mutta minulla oli ystävä, joka riisui haarukat ilman manuaalista. hän sijoitti puhelimensa ja FILMED nauhan alas, jotta hän tietäisi kuinka rakentaa se uudelleen! jos sinulla on työkalut ja itseluottamusta. saatat löytää sen tuulta!

Tämä on hyvä idea, mutta se voidaan kirjoittaa selkeämmällä tyylillä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...