Kysymys:
Lukko erittäin usein käytettäväksi
Pekka
2010-08-26 14:59:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko siellä lukitustuotteita, jotka on erityisesti suunniteltu helppoon käsittelyyn, kun lukitus avataan lukittuna kymmeniä kertoja päivässä?

Käytän tällä hetkellä normaalia ketjuihin perustuvaa lukkoa ja olen ärtynyt, koska

  • Teen jatkuvasti rungolle pieniä vaurioita poistaessani lukkoa polkupyörästä

  • Minun täytyy kantaa avain Ajattele sitä aina taskustani, kun on aika lähteä (usein kiitollisessa, meluisassa tienvarressa) ja tapaa lukko takaisin polkupyörälle.

Ovatko onko olemassa ratkaisuja, jotka tekevät usein käytöstä mahdollisimman kivuttoman ja silti mahdollisimman turvallisen? Ajattelen jotain, joka toimii kuin kauko-ohjattu auton oven lukko. Pyörän pitäisi kuitenkin edelleen olla mahdollista kiinnittää esineeseen, jotta se ei pääse leviämään.

Aiheeseen liittyviä: paras pyörän lukitus

Lukitsetko polkupyörän kaupungissa kaupungissa tällä hetkellä käyttämäsi lukon tyypistä?
@neilfein kyllä, tarkalleen.
Viisi vastused:
#1
+10
deemar
2010-09-09 07:08:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Temppu, jota kuriirit käyttävät alueellani, on kantaa avain kuminauhalla ranteensa ympärillä - ei enää tarvitse käydä avaimen taskuissa. Mielestäni lukko, jota voit käyttää rinnan yli kuin bandolier, on mukavin kantaa mukana. Tämän pituuden ympärillä on useita ketjulukkoja, joissa on muoviputki ketjun päällä naarmujen estämiseksi.

#2
+10
Ian
2010-09-08 17:06:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Usein käytettäessä mielestäni on vaikea voittaa pyörään rakennettu lukko, esim. Axa Defender, joka kiinnittyy pyörän maineeseen ja lukitsee sitten pyörän; siinä on myös kaapeli, jonka avulla voit lukita pyörän leipomotelineeseen. Se sopii erinomaisesti jokapäiväisen pyörän lukkoon, koska et voi unohtaa ottaa sitä mukaasi.

Image of bike lock alt text

Kyllä, nämä ovat parhaita. Nopea lukitus ilman kaapelivaivaa, jos pysäköit vain hetkeksi, ja mahdollisuus kiinnittää pyöräsi mihin tahansa tarvittaessa. Myös erittäin vaikea murtautua auki.
#3
+6
curtismchale
2010-08-26 20:03:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelisin kryptoniittia. Useat ystäväni (lähettiläät) käyttävät Evolution Miniä ja he käyttävät sitä monta kertaa päivässä. Pitää asiat turvassa ja se on pieni. Jos haluat hieman enemmän joustavuutta kiinnitettävissäsi, siirry sitten suurempaan.

https://www.kryptonitelock.com/products/list.aspx?cid=1001&scid = 1000

#4
+4
Goodbye Stack Exchange
2010-09-15 08:58:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksinkertainen ratkaisu kysymyksesi osaan - pyöräsi naarmuuntuminen ketjun poistamisen yhteydessä: Minulla oli aiemmin muoviholjin ketjulukko tämän estämiseksi. Voit todennäköisesti löytää samanlaisen holkin mistä tahansa rautakaupasta, käytä vain halpoja läpinäkyviä letkuja.

Tai jos sinulla ei ole halpoja läpinäkyviä letkuja, käytä vanhaa sisäputkea! (Käyttää vanhaa sisäputkea nro 40923.)
#5
+4
Don Graziano
2011-09-06 23:26:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun olen työskennellyt kuriirina Torontossa muutaman vuoden (ja joissakin muissa kaupungeissa), olen huomannut, että paras lukko (kokemukseni mukaan) on ollut jotain hyvää kappaletta ja laatua Master Lock &ilta, joka on paksu ketju laitteistosta niin kauan, että se kääri vyötärön ympärille samalla kun ryöstät. (He tekevät hienoja varastaa &-messinkiä, joissa on näppäinyhdistelmät, jos et halua avainta, jonojen ollessa melko korroosiota / hapettumista kestäviä).

Jos se on tarpeeksi pitkä kietoutumaan vyötärön ympärille kuten hihna, se on yleensä tarpeeksi pitkä silmukoiden kehyksen, pyöräsarjan ja jotain tukevaa ankkuroitavaksi.

Pyöräsi ei mene mihinkään &iin, se palauttaa sinulle vain noin 15 dollariaTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...