Kysymys:
Miksi maantiepyörässäni on vain yksi venttiilisovitin?
Joe Phillips
2010-08-26 01:42:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eturenkaassani on laiha venttiili (uskon, että se on Presta), samoin takarenkaassani. Mutta takarenkaassani on myös kierrettävä osa, joka menee venttiilin yli, jonka uskon olevan sovitin. Tarjoavatko he vain yhden adapterin, koska se on halvempaa ja voit siirtää sen renkaasta toiseen?

Neljä vastused:
#1
+6
Jack M.
2010-08-26 01:46:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska täytät vain yhden renkaan kerrallaan. Sovitin ruuvaa irti ja sitä voidaan tarvittaessa käyttää kummassakin renkaassa. Se voidaan myös helposti tallentaa patch-pakettisi kanssa, joten sen ei tarvitse olla polkupyörällä. Pidän vain yhtä ympärilläni, jos jumiudun vain schraeder-pumpun käyttöön.

#2
+4
Johan Dahlin
2010-08-26 01:46:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, voit irrottaa sovittimen ja laittaa sen takarenkaalle.

Adapterin asettamisen syynä on, että voit käyttää ilmanpainelaitteita, joita on saatavana huoltoasemilla jne. Et todellakaan tarvitse sitä, jos sinulla on kotona hyvä pumppu, joka on kaksi sopivaa (presta ja schrader).

Ole varovainen huoltoasemalaitteiden suhteen. Se on yleensä suunniteltu suurten volyymien renkaille ja voi päästä käsistä nopeasti.
Haluat ehdottomasti välttää renkaiden täyttämistä ilmakompressoreilla huoltoasemilla. Ilmakompressori pumpaa suuren määrän ilmaa kerralla, etkä tiedä kuinka suuri tämä tilavuus on. Jos se on tarpeeksi suuri, se puhaltaa renkaasi (OUCH)!
#3
+4
Christopher Scott
2010-08-26 01:58:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sovitin on tarkoitettu käytettäväksi vain renkaan pumppauksessa. Älä pidä sitä asennettuna ajon aikana.

Monia polkupyörän pumppuja voidaan käyttää sekä presta- että shrader-venttiileillä, mutta suosittelen, että pidät ympärilläsi pumppua, joka voi pumpata presta luonnollisesti, jotta et koskaan täytyy sotkea venttiilisovittimen kanssa.

Onko sinulla syytä * ei * pitää sitä asennettuna ajon aikana?
#4
+1
Ian
2010-10-08 21:46:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidin aina sovitinta teipillä polkupyörälläni, jos minun tarvitsi käyttää autopumppua. Useimmat pyöräpumput käsittelevät Presta-venttiiliä, joten sinun ei tarvitse joutua käyttämään sovitinta usein.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...