Kysymys:
Hydraulisten levyjarrujen huolto
kristof
2010-08-26 02:50:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on Hayes Nine hydrauliset levyjarrut maastopyörässäni. Olen hiljattain vaihtanut jarrupalat ja sen jälkeen näyttää siltä, ​​että tyynyt ovat melkein koskettamassa roottoria. Kuinka voin säätää sitä?

Olen törmännyt termiin "jarrujen vuotaminen", mutta en ole aivan varma, mihin se liittyy ja onko se totta. Onko se monimutkaista? tarvitaanko mitään erikoistyökaluja?

Edellisellä pyörälläni oli köysilevyjarruja ja huolto oli melko suoraviivaista, mutta hydrauliikka tuntuu minusta mustalta taikuudelta.

Kiitos

Kaksi vastused:
#1
+10
Geoff
2010-08-28 05:01:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun tulee vuotaa hydrosi, kun heistä tulee squishy-tunne. Niiden tulisi olla melko lähellä roottoria, mutta jos ne hierovat paljon, voit yrittää uudistaa tyynyjä roottorin ympärillä.

Tee näin:

  1. Löysää pultteja, jotka kiinnittävät jarrut haarukkaan (tai adapteriin).

  2. Tartu vastaavaan jarruvipuun ja pidä se paikallaan. Voit käyttää siihen kuminauhaa, ja se vapauttaa kätesi seuraavaan vaiheeseen.

  3. Kun vipua pidetään, tyynyjä painetaan levyä vasten. Kiristä nyt löysät pultit.

  4. Kun olet kiristänyt ne takaisin, vapauta jarrut. Pyöritä pyörää testataksesi, levytkö edelleen. Saatat joutua tekemään sen uudelleen, mutta sen pitäisi minimoida hankauksen määrä.

#2
+8
M. Converse
2010-08-26 04:03:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä asiakirja kattaa kaikki kysymykset, ja se on valmistajalta.

http://www.hayesdiscbrake.com/wp-content/themes/hdb/pdf/45-14550DEnglishForWeb. pdf

Näyttää siltä, ​​että tyynyjen vaihto / säätäminen on tarpeeksi helppoa, ja tarvitset tarvitsemasi pakkauksen vuotamiseen.

Onnea

+1 kiitos, olen vaihtanut tyynyjä ei ongelmaa, se on vain vuotava osa, jota en tunne lainkaan, käyn läpi ohjekirjan ja näen sen auttavan
kuollut linkki! Paluukone peliin: http://web.archive.org/web/20180619103915/http://hayesdiscbrake.com:80/wp-content/themes/hdb/pdf/45-14550DEnglishForWeb.pdf


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...