Kysymys:
Pyöränrenkaat tarvitsevat ilmaa joka ajo ... onko tämä normaalia?
milesmeow
2010-08-27 04:48:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pyörälläni ajetaan korkeintaan kerran viikossa. Minun on lisättävä renkaisiin ilmaa joka kerta, jotta se saadaan oikeaan paineeseen. (Ajaen maastopyörällä ja laitan renkaisiin noin 45-50 PSI: tä.) Onko tämä normaalia?

Kolme vastused:
#1
+9
Goodbye Stack Exchange
2010-08-27 04:56:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos laitat 5 tai ehkä jopa 10 PSI: tä joka viikko, se ei ole liikaa linjan ulkopuolella; on normaalia, että renkaat menettävät hiukan painetta ajan myötä.

Jos renkaat putoavat paljon enemmän, sinulla voi olla hitaita vuotoja. Jos molemmat renkaat vähenevät samalla määrällä, ehkä sinulla on vanhempia putkia, jotka on vaihdettava. Jos yksi rengas tekee tämän, mutta ei toista, sinulla voi olla erittäin hidas vuoto. Yritä vaihtaa putki ja tarkista, korjaako se ongelman.

@neilfein ... molemmat tarvitsevat ilmaa. Korvasin putken yhdelle niistä testinä jonkin aikaa sitten, ja se tekee edelleen saman asian. Luulen, että olet oikeassa, että laitan noin 5-10 PSI: tä joka kerta, kun otan sen pois.
Voi olla, että renkaassa on piikkejä tai katkaisukaapelin palasia, jotka lävistävät jokaisen uuden putken. Ja älä sulje pois irtonaisia ​​venttiilisydämiä.
#2
+4
ʍǝɥʇɐɯ
2011-05-18 07:59:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lateksiputket?

Pehmeät "erittäin mukavat", matalan vierintävastuksen "lateksi" -putket, jotka maksavat kaksi kertaa tavallisten putkien kustannukset, voivat tyhjentyä nopeammin kuin on toivottavaa.

Venttiilit voivat myös olla ongelma, tyypillisesti päästämällä liidun pölyhiukkasia venttiilien sisäosiin. Näin voi olla molempien venttiilityyppien kohdalla, mutta Prestassa voit lieventää tätä varmistamalla, että venttiilit ovat tiukasti kiinni.

Muista, että kumi tuhoutuu kosketuksissa elementtien kanssa, jotta mahdollisuuden minimoimiseksi varmista, että venttiilikorkit ovat läsnä.

Kuten on todettu, jos yksi rengas puhaltaa nopeammin kuin toinen, on todennäköistä, että sinulla on hidas puhkeaminen. Tämä lävistys ei välttämättä ole näkyvissä paljaalla silmällä, reiät voivat olla "normaali" osa valmistusprosessia tai ne voidaan asettaa venttiilin istukan ympärille.

Eri renkaat tyhjentyvät ajan myötä eri nopeuksilla. Tämä on verrannollinen renkaan tilavuuteen, esim. 20 "x 1,5" rengas puhaltaa nopeammin kuin 26 "x 2.3" rengas. 5-10 PSI on raja-arvoinen, vaikka lentopumpun liittämisen yhteydessä menetetty ilma olisi menetetty. Sinun tulisi vain huolehtia rengaspaineista joka toinen viikko.

#3
+4
M. Werner
2011-05-18 10:49:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Korkeapaineiset, matalat volyymirenkaat, kuten tyypilliset roadster-renkaat, on usein tarkistettava päivittäin.

Ne saattavat tarvita vain muutaman kilon paineen normalisoitumiseen, mutta on parasta tarkistaa.

Matalapaineisemmat, suuremman volyymin renkaat, kuten tyypilliset MTB-renkaat, näyttävät anteeksiantavaisemmilta, mutta 25 partiopyörää ylläpitävässä osastokannassamme pidän vähintään viikoittaista tarkistusta. mittarin asettaminen renkaaseen; asia voi tuntua varsin tiukalta ja silti olla 20 kiloa paineen alla.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...