Kysymys:
Paras pyörälukitustyyppi (materiaalit, tyyli jne.)
Kevin
2010-08-26 03:18:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hävitin äskettäin lukon avaimet ja jouduin lainaan pulttileikkurin polkupyörän vapauttamiseksi. Oli vähän silmänavaaja ymmärtää a) kuinka helppoa pulttien oli leikata D-lukkoni (<10 sekuntia), ja b) että kukaan vilkkaalla kaupungin ostoskadulla ei lyönyt silmäluomia minuun näin .

Mitä minun pitäisi etsiä rakennemateriaalin tai rakenteen suhteen, mikä vaikeuttaisi leikkaamista (käyttäen suhteellisen pieniä / erillisiä pulttileikkureita), valitsen uuden lukon.

Voitteko määritellä, mitä tarkoitat parhaiten? Paras kuin turvallisimmissa kustannuksista riippumatta tai jotain, jolla on parasta kaikessa, pieni, kevyt ja hyvää vastinetta rahalle?
En tiennyt, että parhaiten valmistetut pyörälukot (vaikka luulen, että [11B782] (http://www.bestaccess.com/products/padlocks.asp) tulisivat lähelle).
Voisitko muokata kysymystä keskittyäksesi enemmän tyyppeihin kuin lukkomerkkeihin?
Muokannut sen olevan vähemmän ostoskysymys.
Yhdeksän vastused:
#1
+21
M. Converse
2010-08-26 03:23:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hanki kryptoniittifahgettaboutit - mahdollisimman pieni. Kryptonite 997986 18 mm New York Fahgettaboudit U-Lock, musta mini

Paras lukitus siellä. Koska sakkeli on 18 mm paksu, en usko, että voit leikata sitä pulttileikkureilla, joten tarvitset hydraulisen tunkin - mutta aukko on liian pieni tunkin pääsemiseksi läpi - se on tärkein syy mennä pienempi lukko, joten tunkille ei ole tilaa; tai levymyllystä sen saamiseksi läpi.

Hyvä ehdotus, ja Amazon-arvostelujen perusteella se näyttää olevan erittäin hyvä. Lukko on kuitenkin pieni, mikä on hienoa turvallisuussyistä, mutta se on sitten yhdistettävä ketjuun / kaapeliin, jotta se voidaan sitoa johonkin kiinteään esineeseen. Onko sinulla hyvä ehdotus siihen?
Voit aina käyttää D-lukkoa ketjun molempien päiden pitämiseen. Mutta parempi olla kaapeli, jolla on oma sisäänrakennettu lukko.
-1
Käytän tätä lukkoa ja se on hyvin pieni. Välttääksesi kaapelin kuljettamisen pyöriin, käytän Pitlocksia (http://www.pitlock.com/) pyöriin, satulatolppiini ja jopa korkin kiinnittämiseen kierteettömään varteen. On mukavaa, että pystymme tarttumaan runkoon mihin tahansa sopivaan kohtaan äläkä murehdi pyörien irrottamisesta tai yrittämisestä sovittaa niitä sisään.
Ja laajentamaan sitä, mitä nick sanoi, kyllä, runko voitaisiin varastaa, jos varas olisi halukas tuhoamaan takapyörän. Kukaan ei kuitenkaan tee niin, he vain kävelevät toiselle pyörälle, joka ei ole niin lukittu, ja varastavat sen.
Mietin myös: näkisikö varas surullisen "Fahgettaboutit" -lukituksen ja pitäisikö sitä * haasteena *, mikä tekisi siitä tavoitteen pelotteen sijasta? Tästä syystä ihmettelen, eikö yhden luokan (tai ehkä kahden) meneminen "sitkeydessä" ole huono idea.
@Matt:-varkaat eivät yleensä ole mukana urheilussa, he ovat siinä rahan takia, joten en usko, että asia on asia. Lisäksi monimutkaisen lukon torjuminen on riskialtista, koska mitä kauemmin se kestää, sitä suurempi on riski saada kiinni. Muuten lukkojen poiminta _ todella_ on olemassa urheilulajina ([locksport] (https://fi.wikipedia.org/wiki/Locksport)), joten mielestäni ihmiset, jotka etsivät haasteita, haluavat todennäköisesti mennä sinne.
#3
+7
Ian
2010-08-26 17:45:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän Axa Defenderista, joka on kiinnitetty pyörän maineeseen ja lukitsee sitten pyörän. siinä on myös kaapeli, jonka avulla voit lukita pyörän pyörätelineeseen. Se sopii erinomaisesti jokapäiväisen pyörän lukitukseen, koska et voi unohtaa ottaa sitä mukaasi.

Image of bike lock alt text

Koska ne eivät ole yleisiä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, useimmat ihmiset eivät tiedä miten voittaa heidät.

Kuten aina parasta yhdistää toisen muotoisen lukon kanssa.

Kyllä - nämä ovat hyvin yleisiä myös Amsterdamissa ja Kööpenhaminassa.
@Kevin, En tiedä, ovatko ne hyvä vaihtoehto Amsterdamissa ja Kööpenhaminassa, koska liian monet ihmiset tietävät kuinka voittaa heidät.
Hämäryyden kautta tapahtuva turvallisuus ei ole hyvä menetelmä. Jos lukko voidaan helposti voittaa pienellä tietämyksellä, se ei vaikuta minusta hyvältä lukolta
@Neil, Kaikki lukot voidaan voittaa oikeilla työkaluilla, koska AKA-puolustaja ei ole yleinen Isossa-Britanniassa, joten on epäonnen, että monilla ihmisillä on työkalut päällä tai osaavat käyttää niitä. En usko, että joku voittaa sen ** helposti **, kuinka miten.
Tämä perustuu viime kädessä kaapeliin, jotta joku ei yksinkertaisesti kävele pois pyörälläsi tai heitä sitä kuorma-auton takaosaan, mikä tekee siitä mielestäni melko hyödytön.
@meagar, vain, jos kaikkien muiden polkupyörien kaapelit ovat paljon parempia tai olet maksanut liikaa polkupyörästäsi.
@Ian Kyllä, antaa syyttää * kaikkia * uhreja. Pyörä varastettu? Ei olisi pitänyt maksaa siitä niin paljon! Sinun syytäsi!
En usko, että se oli kommentin takana. Enemmän, karhun ohittamiseksi sinun ei tarvitse olla nopeampi kuin karhu, sinun on vain oltava nopeampi kuin muut saman karhun juoksevat ihmiset.
@lan tarkalleen oikealla työkalulla. Kun se on tullut pyörösahalle, voit olla varma, että on epätodennäköistä, että pyöräsi varastetaan.
Ilmeisesti on olemassa päivitetty versio tällaisesta lukosta "Axa Victory", jolla on 14 (asteikolla 1--15) turvaluokitus --- kenelläkään on mitään yksityiskohtia tai kokemusta siitä? Erityisesti sen asentamisen yksityiskohdat?
#4
+6
markom
2010-08-26 03:24:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katso täältä mukava pyöränlukon opas ja varmista, että selaat kommentteja, siellä on myös hyviä tietoja.

Tässä on myös tämä pieni temppu ystäväni tekee ... hänellä on hyvä U-lukko, mutta hän käyttää myös halpaa ketjun lukkoa. Hän päättelee, että varas kantaa yleensä yhtä erikoistyökalua ja todennäköisesti ohittaa polkupyöränsä, koska se vaatii kahvelemista kahden täysin erilaisen työkalusarjan kanssa. :)

#5
+5
William Gross
2010-08-27 18:30:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Kryptonite Evolution Miniä:

https://www.kryptonitelock.com/Products/ProductDetail.aspx?cid=1001&scid=1000&pid=1100

Se mahtuu takataskuun, on tarpeeksi pienikokoinen, joten varkaiden on vaikea saada sen sisään työkalua, jolla se voi purkaa, ja voit lukita polkupyörän pysäköintimittareihin, koska se on liian pieni mahtuakseen yläosan päälle .

Tämä lukko on liian pieni kiinnittääkseen mitään rungon lisäksi, joten käytän myös lukituspyörän vartaita ja kannan avainta minne vain menen. Tämä on loistava yhdistelmä laitteita; pyörän lukitseminen vie vain kymmenen sekuntia.

Käytän samaa lukkoa. Voit lukita takapyörän (renkaan ja vanteen ympärille) takakolmion sisäpuolelle (istuimen ja ketjun tuen väliin) takapyörän ja kehyksen kiinnittämiseksi. Käytän peruskaapelia etupyörän kiinnittämiseen, mutta harkitsen siirtymistä etuluukkujen lukitsemiseen.
#6
+3
sixtyfootersdude
2010-08-30 09:28:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaksi ehdotusta pyörien, istuimien ja osien kiinnittämiseksi:

 • Pitlocks ovat lukot, jotka lukitsevat pyörät ja istuimen paikoilleen. En ole koskaan käyttänyt niitä aikaisemmin, mutta ne näyttävät mielenkiintoisilta ratkaisuilta.
 • Olen myös kuullut ihmisten lukitsevan komponenttinsa pudottamalla kuulalaakerin ja sen jälkeen kuumaa vahaa kuusiokoloruuviin. Tämä vaikeuttaa komponenttien nopeaa irrotusta. Tätä varten tarvitset pitkän nokkonen tai sytyttimen.

Kuule! Pyörävarkaat!

Lontoossa on tavallista, että varkaat poistavat vartaat - ei varastaa pyörää, mutta sinun on jätettävä pyörä yöksi, jotta he saavat mahdollisuuden työskennellä lukon kanssa.
#7
+3
Gary E
2012-10-29 00:13:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos pyöräilet suurkaupungissa, jossa on paljon katukylttejä ja pyörätankoja lukittavaksi, TiGr-lukko on vahvin ja kevyin lukko, jonka löydät.

Titanium tankopyörälukko

Se on pohjimmiltaan U-muotoon taivutettu titaanitanko (ja peitetty kirkkaalla muovilla, jotta se ei naarmuta polkupyörääsi). Ohut versio painaa 11,3 unssia! Kantat sitä ylemmässä putkessasi parilla tarranauhalla. Se lukitsee sekä etu- että takapyörät sekä kehyksesi mihin tahansa pysäytyskylttiin tai pyörän pysäköintilaitteeseen.

Sain omani heidän KickStarter-projektinsa aikana vuosi sitten.

Edut:

 1. Erittäin kevyt (11,3 unssia)
 2. Ei kolise pyörällä.
 3. Ei voida leikata pulttileikkureilla
 4. Ottaa paljon kauempana kuin Kryptonite-lukko

Haitat:

 1. Ei voida käyttää pyörän lukitsemiseen suuriin esineisiin (kuten puihin, katuvaloihin). ..)
 2. Se on melko kallista

enter image description here

Etkö voisi leikata sitä kahdella rohkealla leikkurilla? Vaikuttaa mahdolliselta leikata lihavilla leikkureilla. Myös skeptinen, jos sitä on vaikeampi leikata kuin kryptoniittilukko.
Sivustolla on esittelyvideoita. Niissä on kaikenkokoiset pulttileikkurit ja leikkuupyörät. He vertaavat kryptoniittia titaaniin. Siinä on pieni lelu, jossa on 6-jalkainen pulttileikkuri, joka vie kaksi ihmistä kantamaan. Sitä ei yksinkertaisesti voida leikata tällä tavalla. Voit jauhaa sen läpi, mutta leikkaaminen kestää kaksi kertaa niin kauan kuin kryptoniittilukko. JA tuo aika koski ruuvipenkissä olevaa titaania. Se on paljon vaikeampi tehdä ilmaiseksi.
Tässä on video TiGR-lukon leikkaamisesta pulttileikkureilla: http://www.youtube.com/watch?v=kb8YoT9Q9VA.
@brannerchinese Vaikuttava - kiitos kun osoitit kuinka huono lukko on.
#8
+2
milesmeow
2010-08-26 08:55:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

NY: ssä on monia ihmisiä, mukaan lukien minä, joilla on tämä lukko. Yksi haittapuoli on sen paino, ~ 6 paunaa! Kannan yleensä repussa tai käytän sitä vyötärölläni (niin tekevät täällä olevat badass-pyörän lähettiläät ... en ole yksi heistä. :))

Onko se vain minun paikkakuntani, vai onko yleistä, että ihmiset jättävät lukon määränpäähänsä, jotta heidän ei tarvitse kärryillä lukon ympäri. Työskentelen ja ympäri kaupunkini lukitset usein telineille jätetyt lukot ilman polkupyöriä. Henkilökohtaisesti jätän lukon töihin, pyörätelineeseen, joten minun ei tarvitse työntää lukkoa edestakaisin.
Minulla on sama, mutta vain lukko - ei ketjua. Se lukkiutuu takarungon ja yhden ohuen pyörätelineen väliin. Se on liian pieni, jotta saisimme tunkin tai kiskopalkin rikkomaan sen.
#9
+2
Martin Thoma
2016-06-16 22:22:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole varma, onko se paras lukko, mutta se on varmasti turvallisempi lukitusta vastaan ​​kuin monet lukot: Forever Lock

Katso YouTube-video ja myymälä. (ja hyökkäävä YouTube-video)

Kolme lukkoa, joista luen usein turvallista pyörälukkoa etsiessä, ovat:

 • ~ 145 dollaria, 1,6 kg : Abus Bordo Granit X-Plus (kokoontaitettava lukko; kauppa)
 • ~ 80 dollaria, ~ 1,4 kg: ABUS Granit X-Plus 54 (U-lukko; kauppa)
 • ~ 80 dollaria, ~ 2 kg: Kryptonite New York Lock (U-Lock; shop)

Yleinen lukitustyypin suojaus

Saksalaisen ADFC: n ( lähde) mukaan:

 • Kaapelilukot eivät ole turvallisia edes yksinkertaisilta hyökkäyksiltä
 • Kehys lukot eivät ole turvallisia edes yksinkertaisilta hyökkäyksiltä - mutta ne voivat olla hyviä estämään pyörän varkauksia.
 • teräsvaippaiset vaijerilukot tarjoavat keskitasoisen turvallisuuden.
 • ketjun lukot tarjoavat keskitason turvallisuuden
 • U-lukot ovat turvallisimpia - mutta jos saat halvimman, ne eivät silti ole turvallisia.
teräsvaippainen kaapelilukko on vähäistä turvallisuutta, koska voit leikata sitten useimmilla perustyökalulla. Ketju näyttää tarjouksen matalasta korkeaan turvallisuuteen, se riippuu ketjuista ja ulkoasusta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...