Kysymys:
Muunna kiinteä vaihde vuoristoradaksi
Ben
2010-08-26 06:05:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan muuntaa kiinteän vaihteen varustetun 700c-pyörän (Raleigh Rush Hour) vuoristorata-pyöräksi. Voiko kukaan suositella parasta tapaa tehdä tämä. Voiko kukaan suositella hyvää vuoristoradan takanapaa tai vuoristoradan takapyörää?

Kolme vastused:
#1
+7
Dustin Ingram
2010-08-26 23:56:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla:

  1. Helppo tapa: Osta uusi 700c pyörä, jossa on lasinalunen jarrutapa, paikallisesta pyöräkaupasta tai Internetistä. Tätä voi olla vaikea löytää, koska se ei ole erityisen suosittu vaihtoehto, mutta ei ole harvinaista löytää se hyvin varustetusta pyöräkaupasta.
  2. Vaikea tapa : Osta uusi vuoristorata napa ja uudista nykyinen takapyöräsi (tai pyydä se uudelleen - pyörän rakentaminen on monimutkainen prosessi) uudella navalla. Yksi etu nykyisen pyörän uudelleenrakennuksessa on se, että uuden tai käytetyn, rakentamattoman lasinalusijarrun löytäminen on helpompaa. Lisäksi sinulla on varmasti yhteensopivat &-etuvanteet.

Sen lisäksi sinun ei tarvitse suorittaa muita vaiheita tai huomioita.

#2
+1
shaun hammer
2012-01-04 21:28:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin upean sarjan lasinalunevanteita espressopyöristä dot com. He myyvät valmiita syviä V-vuoristoratoja neljässä värissä: valkoinen, mattamusta, kiillotettu hopea ja turkoosi hintaan 139 puntaa. He tekevät myös räätälöityjä vanteita, myyvät vanteet ja navat erikseen ja lähettävät kaikkialle maailmaan.

#3
+1
whatsisname
2013-02-24 04:32:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä unohda varmistaa, että reaktiovarsi on kiinnitetty kunnolla ja tukevasti kehykseen. Hullun skidzzzzin aikana siihen kohdistuu vakavia voimia, joten älä ota asiaa todennäköiseksi. Jos se irtoaa pysähtyessään, se voi vain aiheuttaa haasteen pysäyttämisen, se voi myös tuhota navan laakerit.

Ja on viisasta miettiä, onko runko rakennettu kestämään mukana olevia voimia. Yleensä varsi on kiinnitetty ketjutankoon, mutta väkivaltainen pysäytys voi repiä kevyesti kiinnitetyn ketjun. Ei niin suuri ongelma kuin levyjen asettaminen etuhaarukalle, jota ei ole suunniteltu levyille, mutta sama huolenaihe.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...