Kysymys:
Tarvitaanko kolmipyöräteline kahdelle polkupyörälle?
Bob
2010-08-26 23:11:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen pyrkinyt saamaan tavaratilaan asennettavan pyörätelineen kahdelle polkupyörälle. Olen kuitenkin kuullut muutaman sanovan, että tarvitsen todella 3-pyöräisen telineen, koska 2-pyöräisessä telineessä ei ole oikeastaan ​​tarpeeksi tilaa kahdelle pyörälle.

Onko tämä totta? Jos on, niin miksi 2-pyöräiset telineet ovat edes olemassa? Riippuuko se vain tuotemerkistä? 3-pyöräisten telineiden mallit ovat hieman kalliimpia kuin niiden 2-pyöräiset kollegat, enkä aio koskaan kuljettaa 3 polkupyörää, joten en halua ostaa 3-pyöräistä telineitä, jos minun ei tarvitse. / p>

Verrataan tällä hetkellä http://www.amazon.com/Saris-Bones-805-2-Bike-Trunk/dp/B000BT30RK ja http://www.amazon.com/Saris-Bones-3-Bike-Trunk-Mount/ dp / B0007M64GK. 3-pyöräinen versio ei näytä paljon suuremmalta, mutta on 30 dollaria enemmän.
Ajoneuvostasi riippuen Saris Bones 3 tukee vain kahta polkupyörää (kuten minun 2010 Honda Civicilleni). Suositeltavaa on käyttää ajoneuvoa lähinnä olevia kahta paikkaa ja jättää kolmas auki.
Neljä vastused:
#1
+8
bikesandcode
2010-08-26 23:58:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu siitä, kuinka ... naarmuuntumatta olet polkupyöriisi.

Thulen 4 pyörän perävaunun vetokoukku voi saada siihen 4 polkupyörää. Jos haluat varmistaa, että rungon koskettamiseen ei ole koskaan mitään pedaalia, voit saada siihen 2 polkupyörää.

Yleensä voit saada aina niin monta heiluttamalla ja mahdollisesti poistamalla pyörän tai kaksi. tietyllä telineellä mainostetut polkupyörät. Huomaa vain, että hankaa jonkin verran, kun poljet polkupyöriä saadaksesi ne päälle.

#2
+6
Jared Harley
2010-08-26 23:21:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että se riippuu telineeseen ladattavien polkupyörien tyypistä.

Minulla on nelipyöräinen vetokoukku ( samanlainen kuin tämä teline). Vaimoni risteilijä on juuri tarpeeksi suuri, jotta se vie jonkin verran huomiota asentoon, kun ladaan seuraavan pyörän, jotta ne kaikki sopivat. Olen törmännyt siihen, että pienempien polkupyörien ohjaustanko pyrkii estämään seuraavan pyörän satulatolpan (ladaan jokaisen pyörän päinvastoin). Minun tapauksessani hänen jarruvivunsa haluaa jäädä kiinni telineeseeni, joten näiden ongelmien kiertäminen vaatii jonkin verran käytäntöä.

Jos mahdollista, yritän ostaa 2-pyöräisen telineen paikasta, joka antaa sinun palauttaa sen, viedä sen kotiin ja kokeilla sitä. Jos siihen mahtuu molemmat polkupyörät, olet hyvä mennä, ja jos ei, voit ottaa sen takaisin ja ostaa suuremman telineen.

#3
+4
Geoff
2010-08-28 04:13:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu pyörätelineestä ja polkupyörien geometriasta. Tyypillisesti siitä, mitä olen nähnyt, jos siinä sanotaan, että siihen mahtuu kaksi, niin hieno. Suosittelen yleensä Thule T2: ta. Se on loistava teline ja sitä on erittäin helppo käyttää; En koskaan murehdi polkupyöristä, kun ne ovat siinä.

#4
+4
Amos
2010-08-28 13:39:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli yksi näistä:

enter image description here

Pienellä hölynpölyllä saan sinne kolme aikuisten polkupyörää. Pyöristä riippuen joudun joskus vaihtamaan suuntaa, jonka he kohtaavat, ja toisinaan ei. Jotta maali säilyy naarmuilta, voit ostaa vaahtomuovityynyjä polkupyörien väliin, ja olen havainnut, että joko pedaalien kääriminen vanhoihin naulapyyhkeisiin tai niiden poistaminen kokonaan voi helpottaa elämää. saada kaksi polkupyörää kahden pyörän telineeseen hieman liikkumalla (se voi olla melko suoraviivaista), mutta jos sinulla on varaa siihen, kolmen pyörätelineen käyttö saattaa olla helpompaa ja antaa sinulle enemmän liikkumavaraa tulevaisuudessa.

Huomasin, että mielenrauhan vuoksi minun oli lisättävä telineen pohjaan kaksi ylimääräistä hihnaa polkupyörän pohjan kiinnittämiseksi ja estämään koko erän kimpoaminen poispäin autosta, kun törmäät kolhuun (tämä oli luultavasti tarpeetonta, mutta se sai minut tuntemaan oloni paremmaksi).

Pystytkö ottamaan normaalin kuvan telineestäsi ja muokkaamaan kyseenalaiseksi? 10 vuotta myöhemmin linkki on kuollut.
@Criggie Valitettavasti olen kauan sitten siirtynyt tästä telineestä. Vaihdoimme autoa ja huomasimme, että yksikään teline ei ollut yhteensopiva auton takaosaan menemiseksi, joten minulla on nyt kattopalkit 3 polkupyörän kuljettamiseen auton päällä. Näen, löydänkö samanlaisen kuvan kuin aiemmin.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...